Terug naar theater overzicht

Iris Hond Dichtbij

Iris Hond

Data
31 juli 2022 / 20:30 uur
Website
Genre
Muziektheater
Theater
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Pianist en componist Iris Hond heeft een unieke positie in de muziekwereld. Ze slaat als geen ander een brug tussen de wereld van de klassieke muziek en het grote publiek. Ze is geliefd om haar gepassioneerde spel en de bijzondere verbinding die ze met haar publiek heeft.

Tijdens haar laatste tour speelde Iris in de belangrijkste concertzalen van ons land de muziek van de beroemde Italiaanse componist Ludovico Einaudi. Het hoogtepunt van deze tour was een serie van tien concerten in de Grote Zaal van Het Koninklijk Concertgebouw.

‘Dichtbij’ is de titel van de concerttour waarmee Iris in het najaar van 2022 wederom een aantal toonaangevende concertzalen zal aandoen. In Dichtbij speelt Iris de muziek die het dichtst bij haar staat. Naast haar favoriete stukken van onder meer Ludovico Einaudi en Frédéric Chopin speelt ze haar eigen, veelal door het werk van deze componisten geïnspireerde composities. Om de muziek een extra dimensie te geven neemt Iris een speciaal door haar samengesteld ensemble van topmusici mee.


Informatie tickets

Prijs € 30,50

Handlige links

https://caprera.nu/agenda/iris-hond-close-to-you/

Iris Hond  Dichtbij
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Hoge Duin en Daalseweg 2
2061 AG Bloemendaal

T: 023-525 0050
E: info@caprera.nu
W: https://caprera.nu