Ilse de Lange

Data
01 september 2023 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Ede

Met de nieuwe singles ‘Willing’ en ‘Drown Us Out’ is zangeres Ilse DeLange het jaar goed gestart! In 2023 staat nieuwe muziek centraal voor Ilse, naast de eerder verschenen hit singles zal de zangeres veel nieuwe muziek uitbrengen. Tevens markeert dit jaar het 25-jarig jubileum als artiest.

Sinds haar debuutalbum ‘World of Hurt’ (1998) behoort Ilse DeLange tot één van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hitsingles, nummer één-albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo. Ilse DeLange brengt met haar festival ‘Tuckerville’ meer country naar Nederland, had een rol in de Amerikaanse tv-serie ‘Nashville’ en begeleidt jong talent in hun muziekcarrière door middel van haar label Spark Records. Ook in Duitsland maakt
de zangeres grote indruk, onder meer in het tv- programma ‘Sing Meinen Song’, ‘Let’s Dance’ en ze was te zien als jurylid in het populaire programma ‘Deutschland Sucht Den Superstar.


Informatie tickets

Tickets via de website. Indien je kaartjes hebt gekocht, ontvang je een week voor het concert een uitgebreide mail met alle informatie over dit concert.

Ilse de Lange
Openluchttheater Ede