O'DREAMS

Data
13 september 2024 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Het Bostheater Gramsbergen

O’DREAMS struint vrijdag 13 september in deze uiterst vermakelijke muziekvoorstelling dwars door Dublin. En het publiek mag mee! Doorkruis samen met dit ontwapenende drietal de drukke straten van de bruisende hoofdstad van Ierland. En verdwaal in donkere stegen waar bijzondere songs en verhalen schuilgaan.

In Dublin ontrafelt O’DREAMS het onstuimige leven van beroemde Ierse muzikanten, markante inwoners en vreemde kostgangers. En ook de avonturen van de drie rasartiesten zelf maak je van heel dichtbij mee: een Ier, een nep-Ier en een Nederlandse rocker. Ze strijken neer langs de oevers van The Liffey, beklimmen the Dublin Mountains en spelen in de stad op straat. Tijdens een eindeloos lijkende tocht langs oude Ierse pubs laven de drie zich aan Guinness, whiskey en weemoedige verhalen.

O’DREAMS switcht moeiteloos van prachtige, driestemmig gezongen folkballads naar heerlijke pubsongs en hier en daar een Ierse pophit. Het Iers/Nederlands klassetrio is  oprecht, ontroerend en opzwepend en weet het publiek met rijke anekdotes en heerlijke humor werkelijk te raken. Hilarisch is de pubquiz waarin de kennis van het publiek over Dublin flink wordt getest.

De voorstelling Dublin is een muzikale ode aan de Ierse hoofdstad in al haar facetten. Dé voorstelling die liefhebbers van Ierland, Ierse muziek en fenomenale verhalen absoluut niet mogen missen.

O’DREAMS bestaat uit::

Danny Guinan – zang, gitaar.

John Flierman – zang, gitaar, bouzouki, bodhran.

Ed Veltrop – zang, accordeon, piano, toetsen.

 

 


Informatie tickets

Kaartverkoop online: https://www.voorveghter.nl/programma

Kaartverkoop in Gramsbergen: DA Drogisterij,  De Oostermaat 60k.

Trailer: https://youtu.be/lZipWlOLP7Y

 

 

O’DREAMS
Het Bostheater Gramsbergen

Hoge Holt 17
7783 BH Gramsbergen / Hardenberg

T: 0614710484
E: stichtingprogram@gmail.com
W: https://www.gramsbergen.nl/evenementen