Terug naar theater overzicht

Høken met Heinoos in het bos

Heinoos

Data
19 augustus 2022 / 20:30 uur
Website
Genre
Muziektheater
Theater
Het Bostheater Gramsbergen

De Heinoos komen thuis in Het Bostheater

Eindelijk staat de Heinoos met Erik van ‘t Holt, Marco Mepschen, Remco Keizer en Daniël Altena in Het Bostheater. Voor de Gramsbergers Erik en Marco is dat op 19 augustus dan ook echt thuiskomen.

Al ruim 22 jaar dendert de band als een diesellocomotief langs dorpsfeesten, zalen en festivals door alle hoeken van heel Nederland. Dampende tenten, hossende menigtes, kapotte shirts in de nok van de tent en een niet te stoppen drive om er een ongekend mooie avond van te maken met elkaar.

Verwacht dit keer geen beukende versterkers, bier & strotaferelen, maar kijk uit naar een intiem optreden vol eigen werk en klassiekers van de Achterhoekse band Normaal. Nummers als Lieve Lieveling, Pluk de dag en Høken in de tent zullen zeker niet ontbreken. En wellicht komt het Komkommertje nog wel een keer voorbij….

In ieder geval maken de mannen door hun humor en spontaniteit van elke show een feestje en je stoel zal al snel als thuis voelen. We gaan Høken in ’t Bos!

De avond zal worden gestart door The Porch People. Ontstaan door liefhebberij voor de Amerikaanse unplugged gitaarmuziek voor onder the ‘Porch’. Ze spelen nummers van The Steeldrivers, The Everly Brothers, CCR en natuurlijk The Judds. De band bestaat uit Tessa Meijer (zang), Jannick Hekman (gitaar) en Riko Groot Hulze (gitaar), Marcel van der Veen (basgitaar) en Kaylee Landhuis (viool).


Informatie tickets
Handlige links
Høken met Heinoos in het bos
Het Bostheater Gramsbergen

Hoge Holt 17
7783 BH Gramsbergen / Hardenberg

T: 0614710484
E: stichtingprogram@gmail.com
W: https://www.gramsbergen.nl/evenementen