Terug naar theater overzicht

Het Muzikale verhaal Little White House

Bertien van Oppen

Data
18 juni 2022 / uur
Website
Genre
Muziektheater
Theater
Openluchttheater De Doolhof

Little White House is een muzikaal verhaal van de hand van Bertien van Oppen. Bertien schrijft graag verhalen in het genre van Fantasy en Magie. Haar spirituele roots zijn duidelijk terug herleidbaar in haar verhaal en zang.

Om inspiratie op te doen bezocht ze Ierland en Engeland. Verder schrijft en repeteert ze graag in bossen en parken, dicht bij de natuur.

In Little White House vertelt en zingt ze op muzikale wijze het verhaal van de hoofdpersonages Maya en Madelief. Maya ziet haar droomhuis te koop staan. Het huisje waar ze vroeger als kind al over fantaseerde, wanneer ze ‘s morgens naar school fietste. Maya en Madelief doen hun uiterste best om deze woning in hun bezit te krijgen. De verkopende partij werkt niet mee en de meiden proberen op slinkse wijze toch hun droom te verwezenlijken. In het huisje gebeurt iets onverklaarbaars waar Maya het fijne van wilt weten. Tijdens haar zoektocht raakt ze in verschillende dimensies en tijdperken verstrikt. Was het enkel een droom? Is alles al in de materie aanwezig, of is het slechts een vaag verlangen? Begeleid op muziek en zang doorleeft Maya haar zoektocht naar de werkelijkheid die zich voor haar voeten uitgekristalliseerd.


Informatie tickets

Prijs € 10,00

Handlige links
Het Muzikale verhaal Little White House
Openluchttheater De Doolhof

De Drink 60
5932 CP Tegelen

T: 077-373 4754
E: info@dedoolhof.nl
W: https://www.dedoolhof.nl