Data
21 mei 2022 / 21:00 uur
Website
Genre
Muziektheater
Theater
Bostheater Ommen

Welkom terug, Her Majesty! Met hun nieuwe voorstelling ‘Are You Ready For The Country?’ keert de band bijna traditiegetrouw weer terug naar het Bostheater en wel op zaterdag 21 mei 2022.

Na Déjà vu (2016) en Marrakesh Express (2018) is het nu tijd voor Are You Ready For The Country? Deze tour staat in het teken van de geschiedenis van de countryrock, country-elementen werden vanaf de jaren zestig door muzikanten toegevoegd aan hun muziek. De topmuzikanten van Her Majesty spelen onder meer werk van de pioniers, denk daarbij aan Bob Dylan, Gram Parsons en Gene Clark. Countryrockhelden van een decennium later, zoals The Band, Creedence Clearwater Revival en The Grateful Dead. En ook muziek van meer eigentijdse artiesten, denk daarbij aan Wilco en The Jayhawks.

De mensen die er in 2016 of 2018 bij waren weten het al, de samenzang van de band is van ongelofelijk hoge kwaliteit. Zo vindt ook de Volkskrant: “Samenzang van een bijna angstaanjagende perfectie.” Het belooft weer een avond vol mooie muziek te worden, ontdek het zelf in het Bostheater op zaterdag 21 mei 2022!


Informatie tickets

Prijs € 25,00 – 29,00 beperkt ivm verplaatste datum

Handlige links
Her Majesty
Bostheater Ommen

Besthemerberg 1
7731 PB Ommen

T: NULL
E: info@bostheaterommen.nl
W: https://www.bostheaterommen.nl