Terug naar theater overzicht

Hans en Grietje in Sprookjesland

Theatergroep Trappaf

Data
09 mei 2024 / 14:30 uur
12 mei 2024 / 14:30 uur
19 mei 2024 / 14:30 uur
20 mei 2024 / 14:30 uur
25 mei 2024 / 19:30 uur
26 mei 2024 / 14:30 uur
Website
Genre
Familievoorstelling

Hans en Grietje komen erachter dat hun vader en stiefmoeder ze willen wegsturen; door geldzorgen kunnen zij niet meer voor ze zorgen. Dit is het laatste dat Hans en Grietje willen! Gelukkig hebben ze het verhaal van hun echte moeder in het hoofd dat er een mogelijke schat in Sprookjesland ligt! Ze besluiten hiernaar op zoek te gaan. Eenmaal in Sprookjesland blijkt daar van alles in het honderd te lopen… Aan Hans en Grietje de taak om Sprookjesland te redden. Maar… zal hen dit lukken?’

Duizenden mensen weten elk jaar de weg te vinden naar het Oisterwijkse Openluchttheater voor een familievoorstelling van de Oisterwijkse Theatergroep Trappaf.  Neemt plaats in het -zeker voor kinderen- indrukwekkende theater dat in deze tijd van het jaar in fris voorjaarsgroen gehuld gaat en dat al broeit van spanning door sfeermuziek. Uw kinderen slaan aan het raden wat het decor te verbergen heeft. Dan start het middag- of avondvullende spel waarin een pauze zit die u -als u wilt- kunt vullen met een bezoek aan boscafé ‘De Rode Lelie’ waar u versnaperingen en/of drankjes kunt verkrijgen.

Als Theatergroep Trappaf uitpakt doet ze dat goed. Urenlang kijk- en luisterplezier zonder dat het gaat vervelen voor ’n erg uitnodigende prijs. Komt dat zien! ‘n Uitnodigend decor, ’n fijn verhaal, lekkere muziek, kleurrijke kostuums, dansen, gave grime en niet te vergeten: heerlijk spel van een Oisterwijks keur aan spelers met de meest enthousiaste kinderploeg die men zich wensen kan. Er is een gevaar: Uw kinderen zouden na zo’n heerlijke middag wel ‘ns nóg ’n keer willen gaan kijken!!

Na afloop is er nog alle gelegenheid om de kinderen de speeltuin te laten ontdekken als u nog even plaats neemt op het terras van het boscafé voor een verfrissing of een praatje met de spelers. Ruimte om de fiets te stallen is er volop. Komt u met de auto dan vindt u, komende vanuit Oisterwijk, zo’n 100 meter voorbij het theater dat gelegen is aan de Gemullehoekenweg 147 te Oisterwijk aan de linkerzijde een parkeerplaats.

VEEL PLEZIER MET DE VOORSTELLINGEN!


Informatie tickets

Ter plaatse zijn kaarten verkrijgbaar bij de kassa aan de voorzijde van het theater. De toegangsprijs bedraagt € 7,- per persoon. (0-, 1- en 2-jarigen gratis.)

Aan de kassa kan zowel contant als digitaal betaald worden.

Kaartverkoop ook via: https://www.theatergroeptrappaf.nl/kaartverkoop-2/

 

Handlige links

https://www.natuurtheater.nl

Hans en Grietje in Sprookjesland