Terug naar theater overzicht

Guido Weijers – Masterclass Geluk

Guido Weijers

Data
14 juni 2024 / 20:30 uur
/ uur
Website
Genre
Overig
Theater
Openluchttheater Valkenburg

Import Valkenburger Guido Weijers komt dit jaar met een theatercollege naar ons openluchttheater. Na de eerdere stijf uitverkochte cabaretvoorstellingen brengt Guido nu een heuse Masterclass. Dus geen cabaret maar wel genuine Guido. En u heeft geluk want het betreft een masterclass over geluk.

De nadruk ligt deze keer niet op humor, maar op de wetenschap en filosofie achter geluk. Want iedereen spreekt er met grote regelmaat over en iedereen wil gelukkig zijn, maar eerlijk: Kun jij op dit moment een allesomvattende definitie geven van geluk? Na Guido’s samenvatting heb je direct heldere antwoorden, praktische tips op weg naar meer geluk, ook in deze moeilijke tijd.

Weijers deed zelfstudie, volgde zelf masterclasses over geluk aan de universiteit, onderzocht het bruto nationaal geluk in Bhutan en schreef een bestseller over de grondslagen van geluk. Zijn college is wetenschappelijk maar lichtvoetig en heeft als uitgangspunt dat ‘succesvolle mensen niet gelukkiger zijn, maar gelukkige mensen wel succesvoller. Dus don’t worry, be happy en luister, leer en amuseer u onder leiding van geluksprofessor Guido Weijers.


Informatie tickets

€ 27,50

Guido Weijers – Masterclass Geluk
Openluchttheater Valkenburg

Plenkertstraat 51a
6301 GL Valkenburg

T: 043-601 5044
E: info@openluchttheater-valkenburg.nl
W: https://www.oltvb.nl