Terug naar theater overzicht

GROOTS TILBURGS TRANENTREKKEND SMARTLAPPEN FESTIVAL

De Mierzoete Tranen van Tante Marie, De Brabantse Toppers en Keessie B!!

Data
26 juni 2022 / 15:00 uur
Website
Genre
Festival

Leg de zakdoekjes en de keelpastilles maar alvast klaar. 1e dag van het Smartlappenfestival in Stadstheater De Boemel, volop gezelligheid en tranentrekkers: volop genieten en mee brullen uit volle borst met het levenslied!

Programma:

De Brabantse Toppers

Met een hele vette knipoog zetten 3 Brabantse Toppers zetten de avond flink op zijn kop met een live optreden boordevol fun, feest en levenslust. Hierna hoef je nooit meer naar de arena.

Op vakantie van het Geld van Ome Jan. Keessie B schuwt geen enkele tranentrekkend levenslied. Elke smartlap wordt breed bezongen uit volle borsten en zoetgevooisde keeltjes. Moeiteloos haken we in.

De Mierzoete Tranen van Tante Marie

De absolute sensatie van het jaarlijks Groots Tilburgs Tranentrekkend Smartlapfestival is Tante Marie met haar Zoute tranenshow. Marieke Jacobse overgiet zichzelf met een Jordaan sausje van jewelste. Een soort feestelijke Tante Leen 2.0, die haar publiek trakteert op de leukste ellende en de heerlijkste droevenis. Hoeveel tranen met een big smile kun je verdragen?


Informatie tickets

Tickets: 5 euro + 2 drankmuntjes ( 10 euro)

Te reserveren via: https://www.tilburgshoop.com/event-details/groots-tilburgs-tranentrekkend-smartlappen-festival-zo-26-juni-22

GROOTS TILBURGS TRANENTREKKEND SMARTLAPPEN FESTIVAL