Terug naar theater overzicht

Grofweg architecten: Supermoon ademruimte

Data
19 juli 2022 / 10:00 uur
20 juli 2022 / 10:00 uur
21 juli 2022 / 10:00 uur
Website
Genre
Overig
Theater
Zuiderparktheater

Kruip in de Supermoon, laat je fantasie de vrije loop en droom weg. Deze installatie ligt rustig wiegend op ons terrein en zal in de nachten gloeien als een baken. Binnen in de maan kun je plaats nemen, op een zachte deken met kussens om je heen. Voor 5 minuten reis je weg met een geluidsbeleving om daarna weer met meer rust en ademruimte buiten te komen!

Een Maan waar je in kan. Waarom juist in de Maan, kun je je afvragen? Een lichtdoorlatende sfeer met maanprint; een inflatable object. Het idee dat je in de maan zou kunnen brengt je als bezoeker in een bepaalde sfeer en roept meervoudige associaties op. In de maan, haalt het de contouren weg van de herkenbare wereld. Deze twee dingen samen geven ruimte aan contemplatie.

Grofwegarchitecten wordt gedreven door twee kunstenaars, is een concept -bureau dat bouwt aan een verbonden wereld. We maken bewuste materiaal keuzes om een verhaal te vertellen, om impact te maken en produceren vaak locatie specifiek werk. Grofwegarchitecten ontwikkeld projecten van uit een autonoom georiënteerde basis en werkt in opdracht met een cross-over systeem.
Dat wil zeggen dat we werken vanuit meerdere disciplines en met meerdere partijen uit verschillende velden binnen-, maar ook buiten het kunstklimaat. Door gebruik te maken van onze kennis nemen wij inner-linkte processen van dichtbij waar, die verschillende maatschappelijke, sociale- en culturele vlakken raken. Bij projecten gaan we veelal intuïtief te werk en gebruiken In situ (in de omgeving aanwezig) materiaal. Waarmee we een locatie-specifiek werk op te zetten. Denk aan landmarks, installaties, interventies, interieurs en exterieurs, kunst, podiumkunst en architectuur.Leer met ons het lineair denken om te zetten naar conceptueel denken. Zo laten we je vanuit diverse hoeken naar het grote geheel kijken, je ontdekt de verschillende belangen en behoeften en zo vergroot je je kansen de onbenutte zaken boven water te krijgen. Waarom met ons werken? Omdat kunstenaars zijn uitstekende conceptueel, troubleshooters, ruimtelijk denkers en makers, ontwikkelaars, visionaire dromers en out of the box denkers zijn.


Informatie tickets

Entree: gratis

Grofweg architecten: Supermoon ademruimte
Zuiderparktheater

Henriëttte Roland Holstweg 100
2533 ST Den Haag

T: 085-2014955
E: info@zuiderparktheater.nl
W: https://www.zuiderparktheater.nl