Terug naar theater overzicht

Golden Earring in Cabrio: Barry, George, Rinus en Cesar: 50 jaar samen

Golden Earring

Data
01 september 2020 / 21:00 uur
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Cabrio
Golden Earring in Cabrio UITVERKOCHT!!! 
Barry, George, Rinus en Cesar: 50 jaar samen
Golden Earring heeft een unieke plaats in de Nederlandse popmuziek. De band scoort met Radar Love en Twilight Zone twee wereldhits. Zowel in de jaren zestig, zeventig als tachtig wordt er getoerd in de Verenigde Staten. Na het single- en lp-debuut in 1965 blijft de band in de decennia die volgen nieuw werk uitbrengen, in 2012 met Tits ’n Ass en heel recent met de nieuwe singel Say when.
De klassieke bezetting van de band ontstaat in 1970 en is nog altijd in ongewijzigde vorm bij elkaar. Ze treden op in vrijwel altijd uitverkochte zalen, feesttenten en theaters, met elektrische en akoestische shows. Geen enkele andere Nederlandse band die ook maar in de buurt van hun statistieken komt.
Het meest recente Album Tits ’n Ass wordt in het voorjaar van 2012, tijdens een show in een stampvolle  Amsterdamse pop-zaal Paradiso aan het publiek gepresenteerd. De Golden Earring laat het zogenaamde 50-jarige jubileum op een voor de band kenmerkende wijze aan zich voorbij gaan. In plaats daarvan verrast het de schare fans met een opvallend gespierd klinkend album Tits ‘n Ass. En zorgt de brutale titel zelfs voor enige ouderwetse commotie.
De band is terug, zonder ooit echt weggeweest te zijn. De reacties op het album zijn heel positief. Tits ’n Ass, dat zowel digitaal als op vinyl verschijnt, schopt het uiteindelijk tot de eerste plaats van de albumlijst. Nieuwe songs als Identical en Still Got the Keys to My First Cadillac nestelen zich al snel in de setlist van de band.
In 2020 toert de Golden Earring langs een aantal theaters in Nederland. Openluchttheater Cabrio is één van de plekken waar de fans in grote getalen naartoe zullen trekken.
Jij kunt erbij zijn. Kom in je eigen achtertuin naar deze iconische band van wereldformaat.
Update 3 april 2020:
In samenspraak met het management van de Golden Earring is het concert dat op 6 juni zou plaatsvinden verplaatst naar dinsdag 1 september.
Wij zijn erg blij dat het gelukt is nog dit seizoen een datum te vinden in de touragenda van de Golden Earring!
 

Informatie tickets

Datum: Dinsdag 01 september 2020 – 21:00 tot 23:00 uur
Theater open: 19.30 uur
Ticketprijs: 49,50
Hoofdpodium

Handlige links

NULL

Golden Earring in Cabrio: Barry, George, Rinus en Cesar: 50 jaar samen
Openluchttheater Cabrio

Soesterbergsestraat 140
3768 MD Soest

T: 06-20959452
E: info@cabriosoest.nl
W: https://www.cabriosoest.nl