Terug naar theater overzicht

Gerard van Maasakkers & Harmonie St. Caecilia

Gerard van Maasakkers & Harmonie St. Caecilia

Data
26 juni 2022 / 14:30 uur
Website
Genre
Muziektheater
Theater
Openluchttheater Mariahout

Hee gaode mee

Gerard van Maasakkers met Harmonie St Caecilia

Zijn vader speelde bugel, en in z’n jonge jaren schaamde hij zich voor z’n “stom kiepevel” als fanfare De Vooruitgang door de straten trok. Maar dat is al heel lang verleden tijd.

In zijn bijna 40-jarige carrière heeft zanger Gerard van Maasakkers regelmatig opgetreden met Brabantse harmonieën en fanfares. Zijn liedjes krijgen nóg meer kleur als er een gloed van koper overheen komt Maar de laatste jaren was zijn agenda te vol en lukte het maar zelden om met blazers te werken, dus moest het er maar weer eens van komen.

Gerard speelt zijn mooiste en bekendste liedjes, prachtig begeleid door zijn muzikanten en door Harmonie St Caecilia onder leiding van Johan Smeulders.

Het voelt wellicht als thuiskomen, want Gerard en St Caecilia troffen elkaar namelijk al eerder in het Mariahoutse theater. In de zomer van 2002 bleken artiest en orkest al een bijzondere klik te hebben. Het orkest is in de jaren daarna op alle vlakken gegroeid, dus met een vol podium en een fijn programma belooft het een topmiddag te worden.

Zing mee met “Hee gaode mee”, “Hier heur ik thuis”, “Salve regina” en vele andere, en geniet van een concert met koperklank en warme liedjes.


Informatie tickets

Ticketprijs € 15,00

Gerard van Maasakkers & Harmonie St. Caecilia
Openluchttheater Mariahout

Mariastraat 27a
5738 AH Mariahout

E: info@oltm.nl
W: https://www.oltm.nl