Terug naar theater overzicht

GEEL 2+ MIME WAVE & 2-ATER PRODUCTIES

GEEL 2+ MIME WAVE & 2-ATER PRODUCTIES

Data
19 juli 2020 / 11:00 uur
19 juli 2020 / 13:00 uur
19 juli 2020 / 15:00 uur
Website
Genre
Kindervoorstelling
Theater
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

GEEL 2+ MIME WAVE & 2-ATER PRODUCTIES
Deze voorstelling wordt gepresenteerd in samenwerking met de Toneelschuur. Na afloop is er een leuke gratis workshop.

In Geel wordt het publiek meegenomen in een gele wereld waar alles, maar dan ook echt alles, geel is. Zelfs de bezoekers zitten op gele kussentjes. Geel is de kleur van de zon, van blijdschap. Met haar mimespel laat Anastasiia Liubchenko allerlei grappige gele bewoners tot leven komen. De originele livemuziek van Thijs Felperlaan en Yung-Tuan Ku verhoogt hierbij de magie. Het is genieten in de gele stad. Tot blauw verschijnt. Dat is niet onze kleur. Dat kennen we niet. In de strijd van geel tegen blauw ontstaat er iets onverwachts.

Mime Wave / Anastasiia Liubchenko
Afgestudeerd in Kiev (Oekraïne) in pantomime en regie voor animatie, volgde Anastasiia de mime-opleiding in Amsterdam. Ze speelde in meerdere kinderproducties en maakte ook vier eigen voorstellingen voor volwassenen. Naast theater maken schildert ze ook. Deze creatieve kant is een vast onderdeel van haar theatervoorstellingen. Zo is de inspiratiebron voor Geel de vele schakeringen geel die Van Gogh in z’n schilderijen gebruikte. Zowel haar schilder-, als theaterstijl is fantasievol, humoristisch en relativerend. Ze werkt ook met thema’s die sociaal betrokken zijn en emoties niet uit de weggaan.

Theaterdocent Simone of Charlene geeft na de voorstelling een gratis theatrale afsluiting van je bezoek aan de voorstelling van een half uurtje. Elke workshop is anders maar altijd geïnspireerd op de voorstelling en de mooie omgeving waar Caprera staat. Doe mee, samen met je ouders/verzorgers!

Geel & blauw = groen

In de zomer is bijna alles in het bos groen. Toch gaan wij op zoek naar geel. Kijk maar om je heen. Zie je dat nou goed?

Charlene Schmeltz speelde de afgelopen 20 jaar in jeugdtheatervoorstellingen bij onder andere Het Waterhuis en Bonte Hond. Ze gaf theatrale danslessen aan de allerkleinsten, en presenteerde voor grote groepen kinderen op school en op locatie. Kinderen spiegelen, vermaken, laten nadenken over, laten stilstaan bij, laten zingen en bewegen, is waar ze energie van krijgt.

Simone de Jong is regisseur bij haar eigen gezelschap, waarmee ze jeugdvoorstellingen maakt. Haar voorstellingen worden nationaal en internationaal heel goed ontvangen. Daarnaast schrijft ze kinderboeken en geeft les. www.hethoofd.nl


Informatie tickets

Prijs
€15
Datum
Zondag 19 Juli 2020
Aanvang
11:00 /13:00 / 15:00
Deur open
half uur van te voren

GEEL 2+ MIME WAVE & 2-ATER PRODUCTIES
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Hoge Duin en Daalseweg 2
2061 AG Bloemendaal

T: 023-525 0050
E: info@caprera.nu
W: https://caprera.nu