Data
30 augustus 2024 / 21:00 uur
Website
Genre
Familievoorstelling
Theater
Natuurtheater De Kersouwe

Dit concert is inmiddels uitverkocht

Terug van weggeweest!

Het is alweer even jaren geleden, dat Frank Boeijen in Heeswijk-Dinther te gast was. Deze zomer sluit hij zijn zomertournee af in onze Kersouwe! De liedjes van de Nijmeegse zanger en liedjesschrijver zijn inmiddels stevig verankerd in het muzikale landschap. Een optreden van Frank Boeijen volgt nooit platgetreden paden. Naast nieuwe composities zullen klassiekers als De VerzoeningKronenburg ParkZeg me dat het niet zo is en Koud in mijn hart niet ontbreken op de setlijst.

Een avondje Boeijen staat garant voor een gevarieerd concert op hoog niveau, waarbij Franks warme stem en zijn voortreffelijke muzikale begeleiders de luisteraar meenemen op een tocht langs ontroering en herkenning, langs avontuur en vakmanschap. Grootse popsongs, emotionele chansons – dat is Boeijen anno 2024 op de bühne.

‘Frank Boeijen weet als vanouds vernieuwend voor de dag te komen. Hij verkeert in artistieke topvorm. Zijn stem heeft aan betekenisvolle gloed gewonnen. Er valt veel te genieten tijdens zijn voorstelling.’ (Popmagazine Heaven)

Meer info: www.frankboeijen.nl

Programma
Deuren open: 19.30u
Aanvang optreden Frank Boeijen: 21.00u
Het concert is zonder pauze

Na het optreden is er nog een afterparty op Het Plein (achterop het Kersouweterrein)

Frank Boeijen
Natuurtheater De Kersouwe

Kersouwelaan 1
5473 VL Heeswijk-Dinther

T: 0413-291 150
E: secretariaat@kersouwe.nl
W: https://www.kersouwe.nl