Terug naar theater overzicht

Fanfare speelt popklassiekers

Fanfare SDG & gastmusici

Data
14 juli 2023 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Het Bostheater Gramsbergen

‘JIJ VRAAGT, SDG SPEELT’

Fanfare uit Ane speelt verzoeknummers van ABBA tot Racoon

 

‘Jij vraagt en wij spelen’. Dat is de titel van een bijzondere muziekvoorstelling  die vrijdag 14 juli in Het Bostheater in het Gramsberger Bosje wordt uitgevoerd. Fanfare Soli Deo Gloria Ane speelt nummers die iedereen in Gramsbergen (en omgeving) heeft aangevraagd.

Het kan gaan om popklassiekers zoals ‘Africa’ van de band Toto en ‘Bohemian Rhapsody’ van Queen, Joe Cocker, ABBA, Racoon, Di-Rect, de musical Saturday Night Fever en Nederlandstalig repertoire van onder meer Marco Borsato en Hazes. De medley van Racoon is in 2017 op verzoek van Stichting ProGram gemaakt door componist/arrangeur Alfred Willering, die vier hits van de band aaneen heeft gesmeed.

Gevarieerd is het in ieder geval wel. En het wordt echt een heel bijzonder programma. Want naast de blazers en slagwerkers van SDG Ane, wordt er opgetreden door gastmusici en zangers en zangeressen uit Gramsbergen en omgeving zoals Marjon Boonstra, Anja – the Voice – Dalhuisen, Linda Tamminga, Ad Hofsink, Jeroen Bron, Bert Nonkes en Gert Mink. Ze maken deel uit van onder meer de bands Acoustix en Random Five. En er zitten vast nog wel meer verrassingen in het programma. Dat gebeurt allemaal onder leiding van de nieuwe dirigent van SDG, Peter den Tuinder.


Informatie tickets

Kaartverkoop online:

https://www.voorveghter.nl/programma

Kaartverkoop in Gramsbergen:
DA Drogisterij,  De Oostermaat 60k

Fanfare speelt popklassiekers
Het Bostheater Gramsbergen

Hoge Holt 17
7783 BH Gramsbergen / Hardenberg

T: 0614710484
E: stichtingprogram@gmail.com
W: https://www.gramsbergen.nl/evenementen