Terug naar theater overzicht

Familievoorstelling Hebbes

Hebbes

Data
14 augustus 2024 / 14:00 uur
Website
Genre
Kindervoorstelling
Theater
Openluchttheater De Pinkenberg

Woordeloos, uniek en spectaculair bewegingstheater voor iedereen van 4 tot 104 jaar. Over dat je iets kwijt bent en niet weet waar je het hebt gelaten. Over het gevoel dat je iets kwijt bent, maar je weet niet wát. En dat het leek alsof je iets beet had, maar dat het toch door je vingers is geglipt…

Ken je dat? Dat je iets kwijt bent en niet weet waar je het hebt gelaten? En heb je ook weleens het gevoel dat je iets kwijt bent, maar je weet niet wát? Dat het leek alsof je iets beet had, alsof je het vast kon houden, maar dat het toch door je vingers is geglipt? Hebbes is woordeloos, uniek en spectaculair bewegingstheater voor iedereen van 4 tot 104 jaar. Twee acrobaten van circustheatergezelschap WIRWAR Producties en twee musici van muziekcollectief Frisse Oren slaan de handen ineen voor deze acrobatische muziekvoorstelling. Over de zekerheid van vasthouden en het avontuur van loslaten.

De voorstelling Hebbes is woordeloos, dat maakt ze toegankelijk voor alle jonge kinderen, ouders en grootouders, van welke culturele achtergrond dan ook.

foto: Kamerich & Budwilowitz


Informatie tickets

voorverkoop € 8,-
aan de deur € 10,-
met Jeugdland Vakantiepaspoort: € 5,-

Familievoorstelling Hebbes
Openluchttheater De Pinkenberg

Kluizenaarsweg 4
6881 BS Rozendaal

T: 0313-415 603
E: secretariaat@dezoomerij.nl
W: https://www.dezoomerij.nl