Emma Boertin

Data
19 juli 2020 / 14:00 uur
19 juli 2020 / 16:00 uur
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Eibergen
Met haar uitvoeringen van ‘My Way’ van Frank Sinatra, ‘Love of my Life’ van Queen en ‘Don’t play that Song from Me’ van Aretha Franklin, maakte ze indruk op miljoenen tv-kijkers.
Emma wordt gezien als een groot muzikaal talent. De veelzijdigheid van haar stem, haar muzikaliteit en inlevingsvermogen, zorgen ervoor dat Emma haar publiek weet te raken. Waylon: “Emma heeft een bijzondere kwaliteit om je alles te laten vergeten”. Marco Borsato: “Jouw stem is de inkt waarmee je de ziel schrijft”. Ali B: “jouw zang is zielsmassage”.
Emma heeft de vooropleiding van het conservatorium afgerond en start na de zomer met haar bachelor pop en jazz te starten om haar eigen sound verder te ontwikkelen. Emma speelt de genres pop, soul en jazz, waarbij ze zich door haar eigen band of door haarzelf op piano laat begeleiden.
Er zijn voorstellingen om 14:00 en 16:00 uur. Elk optreden duurt ongeveer anderhalf uur.
Wij verzoeken iedereen een half uur voor aanvang te komen. De bar is in verband met de coronacrisis gesloten. Je mag wel zelf een drankje meenemen. Een online ticket kost 10 euro, inclusief bijkomende kosten.

Als verlengstuk van ‘Buitengewoon Podium’ (zie video hieronder) organiseren wij twee live-optredens met Mart Hillen voor maximaal 100 bezoekers per voorstelling. Een unieke happening; coronaproof en toch ‘bovenop’ de artiest. Hillen creëert een uniek concert, speciaal voor deze dag.


Informatie tickets

Klik op TICKETSHOP en geef je mailadres en wachtwoord in. Selecteer vervolgens het gewenste optreden en tijdstip.

Datum:
19-07-2020
Tijd:
14:00 – 17:30 uur
Prijs voorverkoop:
€ 10.00
Prijs dagkassa:


Handlige links

NULL

Emma Boertin
Openluchttheater Eibergen