Calling Tribute Band

Data
07 juli 2023 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Mariahout

Elvis Night

De band voor deze voorstelling werd opgericht met als doel artiesten te laten herbeleven. Op Paaspop kwamen enkele muzikanten elkaar tegen tijdens een optreden daar en opperden het idee om hiermee door te gaan. Dit resulteerde in de Calling Tribute Band.

The Calling Tribute band bestaat uit muzikanten die hun sporen verdiend hebben in de muziek bij bekende bands. Zo heeft de woordvoerder van de band bassist/zanger Arthur Morpey vele bekende namen uit de muziek begeleid met zijn band o.a. Lee Towers, Maywood etc. en heeft hij met Satisfy een dikke top-40 hit gescoord en heeft zelf ook twee keer in de soundmixshow van Henny Huisman gestaan. Twee andere leden van de band zoals toetsenist Angelo Smulders en Bart Drossaers vormden “John Belton” die bij vele door heel het land bekend stonden als showorkest met wervelende spraakmakende shows. Angelo Smulders en Bart Drossaers hebben zelfs een nationaal songfestival lied gemaakt voor Willeke Alberti. En wat te denken over de dames van het geweldig backingvocal koor Irma Martens, Erica van Wessel, Joyce Kapel en Christien van Helden van The Calling Tribute Band.

Deze dames laten de tijden herleven uit de Aloha concerten van Elvis Presley. Aangevuld met een strakke ritme sectie bestaande uit Drummer Kees van Den Broek en percussionist Peter van Tongerlo, toetseniste Annelies Heldoorn eigenaresse van de bekende muziekschool Centrum voor pop en Jazz en een blazerssektie bestaande uit Saxofonist Frank van de Broek, Jeroen van Rooij en Johan Geurts maakt deze band helemaal compleet.

Techniek in handen van Danie Oomen, Paul Nijssen en Stephan. Een optreden van deze band met “The Voice of Elvis” Kees Versluys”, is een voorstelling waarbij de passie voor Elvis, met de band en het publiek gedeeld wordt.

Kees Versluys die bij de meeste ook bekend is geworden door zijn optreden in de Soundmixshow van Henny Huisman.

Naast live muziek zal ook Robin Klarenbeek aanwezig zijn met zijn indrukwekkende verhalen en Elvis memories waarmee hij iedereen meeneemt in het leven van zijn idool Elvis Presley.


Informatie tickets
Elvis Night
Openluchttheater Mariahout

Mariastraat 27a
5738 AH Mariahout

E: info@oltm.nl
W: https://www.oltm.nl