Terug naar theater overzicht

Ellen ten Damme Allez-Hop

Ellen ten Damme en The Magpie Orchestra

Data
03 juli 2021 / 21:00 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Natuurtheater De Kersouwe
Ellen ten Damme en The Magpie Orchestra en route.
Na het grote succes van de show ‘Paris-Berlin’ – twee jaar geleden in onze Kersouwe – kon een vervolg, met allemaal nieuwe nummers, natuurlijk niet uitblijven. Op 30 mei gaat Ten Damme in onze bossen nog zuidelijker, met Parijs als startpunt voor deze nieuwe muzikale zinnenprikkelende reis. Exotische, spannende ontmoetingen op weg naar Casablanca leveren de prachtigste Franse liederen op. Of ze ooit aan zal komen is nog maar de vraag. De grote woestijn rukt op, de benzine raakt op en Humphrey Bogart en Ingrid Bergman zijn ook allang vertrokken uit Casablanca.
Samen met haar 8-koppige superband The Magpie Orchestra brengt top-entertainer Ellen ten Damme een muzikale ode aan de chansonniers en entertainers van de vorige eeuw, overgoten met een vleugje mystiek vanuit de oude culturen. Met muziek van onder andere Charles Aznavour, Francoise Hardy, Edith Piaf, maar ook van Natacha Atlas, Fairuz, Indila, Rammstein en Josephine Baker.
‘Casablanca’ vormt een spannende mix van culturen. “Francais met een vleugje Arabique!” Laat dat maar aan Ellen over!
“Chantez! en Dansez! Maintenant, verdomme!”
Allez-Hop! is een speciaal ingelast ‘best-of’ programma en vervangt de eerder geplande voorstelling Casablanca. Bezoekers met kaarten zijn persoonlijk via e-mail hiervan op de hoogte gebracht. 

Informatie tickets

Prijs € 27,50
Inlichtingen kaartverkoop@kersouwe.nl

Ellen ten Damme Allez-Hop
Natuurtheater De Kersouwe

Kersouwelaan 1
5473 VL Heeswijk-Dinther

T: 0413-291 150
E: secretariaat@kersouwe.nl
W: https://www.kersouwe.nl