Terug naar theater overzicht

Edwin Evers Band

Edwin Evers Band

Data
07 mei 2022 / 20:30 uur
Website
Genre
Muziektheater
Theater
Openluchttheater Hoessenbosch

In 2002 richtte Edwin een band op met zijn muzikale vrienden. Edwin begon als drummer en ging later ook zingen in de band. Het doel van de Edwin Evers Band is een feest der herkenning brengen, zorgen dat er voor iedereen iets leuks tussen zit. Optreden is voor de Edwin Evers Band sowieso één van de leukste dingen die er is, dus het
plezier spat er elk optreden weer vanaf op het podium. Met een bezetting van dertien (!) topmuzikanten kan de band daadwerkelijk alles spelen.

Edwin over de band: “Ik ben iemand die zoveel mogelijk gebruikmaakt van de enorme ervaring en mogelijkheden die de muzikanten in deze band met zich meebrengen. Daardoor heeft iedereen zijn of haar inbreng. Als muzikant kan ik niet in de schaduw staan bij de mensen met wie ik speel, maar door mijn ervaring op radio en werken in het land heb ik over het algemeen wel een goed gevoel voor wat het publiek wil en leuk vindt. Daardoor kan ik richting geven en dat samen is denk ik een hele goeie combi.”

De band neemt je in deze show mee terug naar de iconische jaren ’80. Een decennium met grote gebeurtenissen en fenomenale muziek. Veel van de grote namen waren op hun absolute hoogtepunt en komen deze avond voorbij. Het feit dat je al deze hits nog dagelijks op de radio hoort en jong én oud ze kent, zegt genoeg. De show is het feest der herkenning met de energie en het enthousiasme zoals je van deze band gewend bent!


Informatie tickets

€ 31,00

Handlige links

https://hoessenbosch.stager.nl/web/tickets

Edwin Evers Band
Openluchttheater Hoessenbosch

Hoessenboschlaan nabij nr. 51
5351 PD Berghem

T: NULL
E: info@hoessenbosch.nl
W: https://www.hoessenbosch.nl