Terug naar theater overzicht

Edwin Evers Band

Data
17 juni 2022 / 21:00 uur
18 juni 2022 / 21:00 uur
Website
Genre
Muziektheater
Theater
Bostheater Ommen

Omdat de 80’s Clubtour binnen No Time was uitverkocht, gaat de Edwin Evers Band met dezelfde 80’s Tour de Openluchttheaters in! De Edwin Evers Band keert daarom terug naar het Bostheater Ommen op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2022. Met deze nieuwe show en frisse energie komen ze jou weer een feestelijke avond bezorgen!
DIT CONCERT IS UITVERKOCHT!

De band neemt je in deze show mee terug naar de iconische jaren 80. Een decennium met grote gebeurtenissen en fenomenale muziek. Veel van de grote namen waren op hun absolute hoogtepunt en komen deze avond voorbij. Het feit dat je al deze hits nog dagelijks op de radio hoort en jong & oud ze kent, zegt genoeg. De show is het feest der herkenning met de energie en het enthousiasme zoals je dat van deze band gewend bent…!
Na de successen van voorgaande jaren kan het niet anders dat ook deze shows weer een nieuw hoogtepunt gaan worden. Heb jij jouw dansschoenen al afgestoft en je vrienden uitgenodigd voor één van de leukste feestjes van het jaar in het Bostheater? Mooi! Dan hoef je alleen nog maar de wekker te zetten op zaterdag 12 maart want anders ben je zeker te laat voor een kaartje. De voorgaande shows verkochten razendsnel uit en een avond als deze wil je niet missen. Scoor jouw kaartje dus zodra het kan en de voorpret voor een fantastische avond uit kan meteen beginnen!


Informatie tickets

uitverkocht

Handlige links
Edwin Evers Band
Bostheater Ommen

Besthemerberg 1
7731 PB Ommen

T: NULL
E: info@bostheaterommen.nl
W: https://www.bostheaterommen.nl