Terug naar theater overzicht

Dubbeltribute Janis Joplin & CCR

Tribute bands

Data
01 juli 2022 / 21:00 uur
Website
Genre
Muziektheater
Theater
Natuurtheater De Kersouwe

Komend seizoen staat er weer een keigezellige Dubbel Tribute Avond op de planning. Eigenlijk al eerder gepland, maar ja… iets met een pandemie 😉.

We brengen dit keer met twee steengoeie coverbands odes aan niemand minder dan Janis Joplin en Creedence Clearwater Revival. Kom je meezingen- en dansen deze zomeravond in onze Kersouwe?

Janis Joplin band
De “Janis Joplin band” zet een stuk nostalgie neer waar iedereen het warm van krijgt. Je wordt, op het moment dat Janis begint te zingen, direct terug geworpen in de Flower Power tijd, eind jaren ‘60. Haar krachtige rauwe maar ook soms husky stem, haar mimiek, en haar kleding geven je het gevoel dat de tijd heeft stil gestaan. De grote gelijkenis ligt zowel in de stem van Janis als op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail perfect gebracht, zodanig dat menig Janis Joplin kenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het originele. Het is een 8 mans formatie van toegewijde muzikanten die al lange tijd hun sporen in de muziekwereld hebben verdiend, en ook nu nog werkzaam zijn in hun eigen bands.
Callahan Clearwater Revival
Met Callahan Clearwater Revival ga je terug naar de tijd van de onvervalste Roots Rock. Klassiekers als Fortunate Son, Suzie Q, Born On The Bayou, Bad Moon Rising, Hey Tonight en Down On The Corner maken allemaal onderdeel uit van de eindeloos lange lijst met hits van Creedence Clearwater Revival. Wanneer je je ogen sluit dan hoor je de vroegere John Fogerty en CCR. De muziek wordt vanuit de basis overgebracht door de vier Achterhoekse muzikanten


Informatie tickets

Prijs € 17,00

Handlige links

https://kersouwe.nl/agenda/dubbeltribute-janis-joplin-ccr-586495

Dubbeltribute Janis Joplin & CCR
Natuurtheater De Kersouwe

Kersouwelaan 1
5473 VL Heeswijk-Dinther

T: 0413-291 150
E: secretariaat@kersouwe.nl
W: https://www.kersouwe.nl