Terug naar theater overzicht

DeWolff & Dawn Brothers present Double Cream

DeWolff & Dawn Brothers

Data
09 september 2023 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Bostheater Ommen

De bands stonden allebei al eens in het Bostheater, maar nog nooit samen. Daar brengen we op zaterdag 9 september verandering in en het wordt meteen een hele speciale show. Dan zullen ze namelijk hun gezamenlijke retro soulproject ‘Double Cream’ ten gehore brengen in het Bostheater.

De heren besloten in 2022 de krachten te bundelen en een plaat op te nemen in de stijl van hun grote soul- en rhythm & blueshelden als Sam Cooke, Otis Redding, Ray Charles, The Coasters en Clovers. Het resultaat werd uitgebracht onder de naam ‘Double Cream’ in het najaar van 2022 via Suburban Records.

Zowel DeWolff als Dawn Brothers hebben altijd geprobeerd een brug te slaan tussen “toen” en “nu”, maar deze keer wilden ze gewoon een tijdmachine bouwen die je terugvoert naar de jaren ‘60 met dezelfde uitrusting, opnametechnieken en muzikale manier van denken.

Wat we hebben geleerd van hun eerdere shows in het Bostheater is dat het artiesten pur sang zijn. Het belooft dan ook een extra hete, broeierige soulshow te worden in ’t bos!

De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 31 maart om 10:00 uur via deze site.


Informatie tickets

€ 28,- inclusief € 1,75 servicekosten

Handlige links
DeWolff & Dawn Brothers present Double Cream
Bostheater Ommen

Besthemerberg 1
7731 PB Ommen

T: NULL
E: info@bostheaterommen.nl
W: https://www.bostheaterommen.nl