Het Kleine Theater

Data
01 september 2021 / 14:00 uur
Website
Genre
Familievoorstelling
Theater
Openluchttheater De Pinkenberg

Lang, lang gelden, in een land hier ver vandaan, leefde er eens een lief, vrolijk en vooral nieuwsgierig meisje,met de bijzondere naam Doornroosje.Op haar geboortefeest had een boze fee een vloek over haar uitgesproken: Ze zou zich op haar 15de verjaardag prikken aan een spinnewiel en sterven.
Maar door haar ongeevenaarde nieuwsgierigheid komt Doornroosje per ongeluk achter het geheim van deze vloek, waardoor ze zelf op onderzoek uit gaat en haar verhaal net even anders loopt dan hoe Grimm het bedaacht had.
Uiteraard leeft ze nog lang en gelukkig!

Doornroosje van Het Kleine Theater, geschreven en geregisseerd door Anke Engels en Vimala Nijenhuis, is een vrolijke, verrassende voorstelling, met de nodige dosis ontroering en humor, leuk voor zowel kinderen als volwassenen. Het Kleine Theater geeft een eigen draai aan welbekende sprookjes, zonder afbreuk te doen aan de oorspronkelijke lijn en de inhoudelijke boodschap. Een ode aan oude verhalen.

Deze voorstelling is geschikt voor iederen van 4 tot 100 jaar!

Let op:
In verband met corona maatregelen zijn er slechts beperkt kaarten beschikbaar.
Kom je met 2 (of een veelvoud van 2) personen kies dan voor een duoticket. Dan kun je lekker naast elkaar zitten en is ook nog eens meer ruimte!


Informatie tickets

https://cultuurbedrijfriqq.nl/evenementen/kindervoorstelling/doornroosje

Doornroosje
Openluchttheater De Pinkenberg

Kluizenaarsweg 4
6881 BS Rozendaal

T: 0313-415 603
E: secretariaat@dezoomerij.nl
W: https://www.dezoomerij.nl