Data
29 juni 2024 / 14:00 uur
Website
Genre
Overig
Theater
Openluchttheater Hoessenbosch

Na ons prachtige jubileum van vorig jaar, gaan we uiteraard lekker door met de 11e editie van Dennefeest. In ons mooie bos gaan we samen dansen op de klanken van een aantal supergave acts die Selena voor ons geprogrammeerd heeft.
De line up van dit jaar ziet er als volgt uit:

* Wouter Kuyper, solo
* Jeroen Geerinck
* Qui Vive
* Broes
* Cardbord Cabin

We hopen al onze vaste gasten, maar ook heel veel nieuwe gasten te mogen verwelkomen op dit fijne feestje. Onze vrijwilligers staan weer voor je klaar met heerlijke drankjes, taartjes en een heerlijk diner.

Kaartjes zijn in de voorverkoop goedkoper dan aan de kassa. Voor ons fijn om te weten hoeveel mensen er komen, voor jou als bezoeker fijn dat je geld bespaart 🙂

Uiteraard bieden wij ook weer een leuke workshop aan. Deze start om 11.30 en duurt tot 12.30/13.00u. Deze workshop is inclusief lunch. De workshop wordt dit jaar gegeven door Louise en zal gaan over de Mazurka.
Om 14u start het bal wat duurt tot 24.00u. Je ziet dan alle 6 onze bands en kunt gebruik maken van onze dansfaciliteiten. Rond 18u serveren wij een diner, dit zit niet bij het kaartje in. Hiervoor koop je muntjes op het feest. Voor ongeveer 7 euro heb je een heerlijke maaltijd.

Als je het leuk vindt om te blijven overnachten kan dan ook, op onze eigen camping. Koop je kaartje snel, want er is maar een beperkt aanbod. Een kampeerticket is inclusief ontbijt.
*(Let op, een tent kan niet groter dan 4-persoons zijn. Is je tent groter of kom je met een camper dan graag even mailen naar dennefeest@gmail.com)*

Voor de bezoeker die met het OV komt bieden we ook weer een pendeldienst aan. Hou daarvoor onze facebookpagina in de gaten.

Dennefeest
Openluchttheater Hoessenbosch

Hoessenboschlaan nabij nr. 51
5351 PD Berghem

T: NULL
E: info@hoessenbosch.nl
W: https://www.hoessenbosch.nl