Terug naar theater overzicht

De Pul @ Naat Piek – Singer Songwriter Sunday

Data
29 augustus 2021 / 16:00 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Theater Naat Piek

De Pul gaat deze zômmer op tournee langs de mooiste plekjes in de omgeving. Met unieke concerten op unieke locaties. Met het concept Singer Songwriter Sunday ging De Pul al eens vaker de hort op, maar in Naat Piek was het nog niet eerder! Singer Songwriter Sunday is voor de echte liefhebber. Van lekker eten en goede muziek. Deze editie staan Sam & Julia, IVY, Twan Ray en Aidan & The Wild op het podium van het bosrijkste theater van Uden en omgeving.

Naast prachtige muziek, geniet je ook van heerlijke hapjes en heerlijke wijnen, die te bestellen zijn tijdens de middag.

Sam & Julia
‘Sam & Julia’ is een moderne Americana-band uit Amsterdam. Goudeerlijke liedjes en stemmen die voor elkaar gemaakt lijken. Sinds hun goed ontvangen debuut-EP, uitgebracht op het nieuwe ‘I Love My Label’ van Tim Knol is het duo uitgegroeid naar een voltallige band waarmee nu hard geschreven wordt aan het eerste album.

Twan Ray
De zanger uit Leiden is een ware hit op Spotify. Zijn nummers zijn miljoenen keren beluisterd, nog voordat zijn eerste soloalbum uitkwam en jij waarschijnlijk van hem hebt gehoord. De muzikant Twan Raymond de Boer werkte de afgelopen jaren samen met grote DJ’s en artiesten met zijn stem. Corona gooide roet in zijn reisplannen om in Los Angeles samen te gaan werken met grote internationale producers, nadat hij hier in Europa al veel samenwerkte met Spinning Records. Twan wist al snel dat het wel even ging duren voor de wereld weer ‘back to normal’ zou gaan en besloot het over een andere boeg te gooien.

Hij besloot een andere route uit te gaan en zelf muziek uit te brengen. Vanuit zichzelf, voor zichzelf, gewoon creatief bezig zijn. Twan Ray was geboren en het debuutalbum is er nu ook.

Aidan & The Wild
De Eindhovense Aidan & the Wild neemt je mee op op een muzikale ontdekkingsreis met eigenwijs gitaarspel en een rauwe stem. Idolen als Ben Howard, John Butler en de Tallest Man On Earth, liefde voor mythes en enorme toewijding aan de gitaar komen samen in de sound van Aidan & the Wild.

YVI
In zijn eentje of met complete band zet YVI het ego opzij, waardoor pure, ontwapenende eerlijkheid overblijft. YVI schrijft verhalende, melancholische, maar troostende songs over onzekerheid, twijfel en verdriet. Zijn stem en liedjes doen denken aan Damien Rice en Glen Hansard, terwijl in de band-arrangementen de invloeden te horen zijn van Bon Iver en Elbow.

In November 2018 verscheen de documentaire over YVI genaamd ‘Soort van hetzelfde’ op NPO2. In datzelfde jaar deed YVI mee aan de Popronde en dit leverde 31 boekingen in 24 steden door heel het land op waaronder het eindfeest in de Melkweg. 2019 begint goed voor YVI: hij speelde in januari een uitverkochte show op het prestigieuze showcase festival Eurosonic. Op 11 april verscheen het debuutalbum van YVI in een volle Hedon Zwolle. Na een druk speelseizoen waarin YVI onder andere de support verzorgde van The Slow Show in een uitverkocht TivoliVredenburg, nam YVI in het voorjaar van 2020 zijn nieuwe EP op.


Informatie tickets

Kaarten zijn vanaf zaterdag 12 juni ’21 te koop via de website van de Pul

De Pul @ Naat Piek – Singer Songwriter Sunday
Theater Naat Piek

Pnemstraat 1
5406 XA Uden

T: 0413261622
E: info@theater.naatpiek.nl
W: https://www.naatpiek.nl