Theatergroep Toeststeen

Data
30 juni 2024 / 15:00 uur
Website
Genre
Toneelvoorstelling
Theater
Openluchttheater Elsrijk

SCRIPT Erris van Ginkel, Roos Schlikker, REGIE Erris van Ginkel

SPEL Linda Tordoir, Harm Witteveen, Carlo van Munster, Carlijn Droppert, Jelle Ozinga, Marieke Fransen

“Ik doe toch niks? Ik leg mijn hand nergens. Het is een blijk van vreugde.” Leopold Steels begrijpt er niks van. Ja, hij heeft als voorzitter van zijn voetbalclub de aanvoerder op de mond gekust na het behalen van het landskampioenschap bij de dames, maar wat is daar nou erg aan? Zijn vrouw Fleur staat vierkant achter hem. “Waar hebben we t over? Ik bedoel, toen wij vroeger bij het dorpskoor zongen zijn we toch overal betast?”

De broer van Leopold, Lammert denkt daar heel anders over. Hij vreest dat dit gaat uitlopen op een ramp.
Zodra hij ziet dat een filmpje met de kus viral gaat trommelt hij zijn vrouw Bea op en rijdt naar het huis van zijn broer. “Damagecontrol!”
Toevallig zijn net die avond zoon HJ en zijn nieuwe vriendin Jeltje op bezoek bij Leopold en Fleur HJ heeft namelijk iets heel belangrijks met zijn vader te bespreken.
Dit heeft alles te maken met het werk van Leopold, die directielid is van STEEL (de hoofdsponsor van de voetbalclub). De laatste tijd zijn er wat rapporten boven tafel gekomen over hoe het bedrijf met milieuvoorschriften omgaat die op zijn zachtst gezegd niet erg fris zijn.
Al deze ingrediënten garanderen een explosieve avond.
Relaties worden op scherp gezet, oud zeer komt naar boven, generaties botsen en Leopold dreigt alles te verliezen wat hij heeft opgebouwd.

En dat allemaal door één onschuldige kus…

Of is het allemaal niet zo onschuldig?


Informatie tickets
De Kus
Openluchttheater Elsrijk

De Ruwiellaan (in het park achter de Kruiskerk) 20
1181 PS Amstelveen

T: 0651510783
E: info@openluchttheaterelsrijk.nl
W: https://www.openluchttheaterelsrijk.nl