Data
26 juni 2022 / 20:30 uur
Website
Genre
Muziektheater
Theater
Bostheater Ommen

Dit gaat echt gebeuren! De Dijk komt wegens groot succes terug naar het Bostheater Ommen en wel op zondag 26 juni 2022. Wat een feestelijke aankondiging voor het nieuwe Bostheater seizoen!

Let op: Vorig jaar ging het al snel met de kaarten voor De Dijk, maar dit jaar verwachten we nog meer belangstelling voor dit concert. Dus zorg ervoor dat je meteen je kaarten haalt want je weet pas wat je mist, als je achter het net vist!

Na de uitverkochte show van afgelopen jaar fluisterden ze ons al in dat ze graag terug wilden komen en we zijn blij dat ze daad bij het woord hebben gevoegd. Ze pakten het Bostheater afgelopen jaar helemaal in met hun hits als ‘Als ze er niet is’, ‘Ik kan het niet alleen’ en ‘Dansen op de vulkaan’. De extra toegift in de vorm van ‘Mag het licht uit?’ gaf het concert nog meer lading, het was een avond om niet snel te vergeten! Met het nieuwe album ‘Nu of Nou’ op zak zullen daar alleen maar nieuwe klassiekers bijkomen! Met het oorverdovende applaus van afgelopen seizoen nog vers in het geheugen kunnen we niet wachten tot de ‘tribune’ zich weer vult en we weer met z’n allen dansen, dansen, dansen op de Besthemerberg!


Informatie tickets

uitverkocht

Handlige links
De Dijk
Bostheater Ommen

Besthemerberg 1
7731 PB Ommen

T: NULL
E: info@bostheaterommen.nl
W: https://www.bostheaterommen.nl