Terug naar theater overzicht

De Dansers – Dubbelduet

De Dansers

Data
22 augustus 2021 / 11:00 uur
22 augustus 2021 / 13:00 uur
22 augustus 2021 / 15:00 uur
Website
Genre
Familievoorstelling
Theater
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

De Dansers, een Utrechts gezelschap van dansers en muzikanten, maken opzwepende ‘dansconcerten’. Deze spelen ze overal waar maar kan; theaters door het hele land, maar ook op landelijke (pop)festivals zoals Oerol, Festival Boulevard, Lowlands en de Zwarte Cross. De Volkskrant schreef: “De Dansers is een beweeglijke band vol rauwe danspoëten, een jonge groep die rockt, swingt, rolt, zingt, raast, zucht en rijmt.” Deze zondag dansen ze twee duetten:

Als je erop kan staan, is het een vloer is een tijdloos, fysiek dansverhaal tussen twee mensen die elkaar tillen, steunen, uitdagen en laten zweven, allemaal op een tapijt van 2 bij 3 meter. Ze spelen een spannend spel. Voorzichtig, niet vallen. Ik heb je. Vertrouw je me? Niet te dichtbij komen nu, dit is mijn ruimte. En wat is er eigenlijk voorbij de rand van ons tapijt?

In Busstop: bestemming onbekend wachten twee vreemden op de bus waarvan niemand weet hoe laat en óf hij wel komt. Wachten duurt lang en vinden de meeste mensen eigenlijk maar saai. Toch kan er in de tussentijd van alles gebeuren… De twee dansers gaan op avontuur en veranderen vervelen in spelen. Ze dagen elkaar uit, apen elkaar na en worden steeds nieuwsgieriger naar wie die ander eigenlijk is. Met acrobatische sprongen en partnerwerk leren de vreemden elkaar steeds beter kennen. En dat alles zonder dat er een woord aan te pas komt. Want eigenlijk hoef je niet altijd te praten om vrienden te kunnen worden.


Informatie tickets

Prijs € 13,50 tot 12 jaar
Prijs € 16,50

De Dansers – Dubbelduet
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Hoge Duin en Daalseweg 2
2061 AG Bloemendaal

T: 023-525 0050
E: info@caprera.nu
W: https://caprera.nu