Davina Michelle

Data
24 juni 2023 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Bostheater Ommen

We zijn buitengewoon trots dat Davina Michelle op zaterdag 24 juni haar debuut gaat maken bij ons op de bühne. Er zijn maar weinig artiesten met zo’n uniek stemgeluid, dat ze al na één noot uit duizenden herkenbaar zijn. Davina Michelle is zo’n uniek talent, dat echter meer is dan alleen ‘die stem’. Door opvallende samenwerkingen, unieke en spraakmakende optredens en vooral heel veel goede nummers, heeft ze in relatief korte tijd haar stempel op het Nederlandse muzieklandschap gedrukt en inmiddels lonkt het buitenland.

Davina Michelle, in 1995 geboren als Michelle Davina Hoogendoorn, is een typisch exponent van de 21ste eeuwse muziekgeneratie. Een artiest die zich heeft losgeweekt van de traditionele mechanismen van de muziekindustrie en heel goed begrijpt dat (sociale) media en zichtbaarheid net zo belangrijk zijn als geweldige optredens en goed materiaal. Haar doorbraak is hiervoor exemplarisch. Op haar in 2016 gelanceerde en nu bijna 1,5 miljoen abonnees tellende YouTube-kanaal plaatst Davina in eerste instantie covers van artiesten die haar inspireren. Haar inmiddels legendarische uitvoering van de P!NK-klassieker ‘What About Us’ (meer dan 20 miljoen views) gaat viral en valt zelfs de oorspronkelijke uitvoerende op. “Now I know how it’s supposed to sound”, zo reageert P!NK, die er aan toevoegt dat ze het zelf waarschijnlijk nooit zo goed zal zingen.

Zoals hiervoor al geschreven stond Davina Michelle nog niet eerder bij ons op het podium. Het is ook maar de vraag of dat nog eens gaat gebeuren. Dit kan zomaar eens niet alleen je eerste maar meteen ook je laatste kans zijn om Davina Michelle in de unieke setting van het Bostheater te zien.


Informatie tickets

€ 35,- inclusief € 1,75 servicekosten

Handlige links
Davina Michelle
Bostheater Ommen

Besthemerberg 1
7731 PB Ommen

T: NULL
E: info@bostheaterommen.nl
W: https://www.bostheaterommen.nl