Data
23 augustus 2024 / 20:15 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Natuurtheater De Kersouwe

Dit concert is inmiddels uitverkocht

De Middelburgse singer-songwriter Danny Vera schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Danny scoorde in 2019 met het nummer Roller Coaster een dijk van een hit en werd tegelijkertijd door heel Nederland in het hart gesloten. Het nummer brak onlangs door de grens van 100 miljoen streams. Roller Coaster kwam zelfs op 1 in de Top 2000 van 2020 en is ondertussen een vaste waarde in de top 3 van de populaire hitlijst. Wie denkt dat Danny nu op zijn lauweren rust, heeft het echter mis.

De muziek zit in zijn bloed, en dat bloed kruipt waar het niet gaan kan. Amerikaanse country, blues en rock ‘n’ roll zit erin en kwam eruit in vorm van zijn nieuwe album DNA. Een album waarop hij terugkeert naar zijn bakermat, met songs die hun wortels hebben in de Amerikaanse rootsmuziek van weleer. Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider verkocht Danny Vera o.a. twee keer de Ziggo Dome uit en heeft hij een jaarlijks terugkerende reeks solo-concerten in de Oostkerk in Middelburg. Daarnaast is Danny niet meer weg te denken uit de Nederlandse theaters.

Met deze nieuwe openluchtshow zal hij muzikaal groots uitpakken! Met zijn vaste band, strijkersensemble, blazerssectie en achtergrondzangers brengt hij de muziek van zijn prachtige albums.

Programma
Poorten open: 19.30u
Aanvang optreden support act: 20.15u
Aanvang optreden Danny Vera: 21.00u
Dit is een zit/staconcert in ‘Het Groot’ met ongeplaceerde zit- en staplekken

Na het optreden is er nog een afterparty op Het Plein (achterop het Kersouweterrein)

Danny Vera
Natuurtheater De Kersouwe

Kersouwelaan 1
5473 VL Heeswijk-Dinther

T: 0413-291 150
E: secretariaat@kersouwe.nl
W: https://www.kersouwe.nl