Danny Vera

Data
03 september 2023 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Bostheater Ommen
Met zijn band, blazers, strijkers en zangeressen zal Danny Vera het Bostheater omtoveren tot een ware nachtclub op zondag 3 september. We zijn ontzettend blij dat hij terugkomt naar Ommen om weer flink uit te pakken! Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Vera de afgelopen jaren de harten van het Nederlandse publiek weten te veroveren. Zo scoorde hij met het nummer ‘Roller Coaster’ een dijk van een hit en verbrak een Nederlands record met de langst genoteerde top 40 hit, zonder ooit te zijn doorgedrongen tot de eerste 20. Roller Coaster kwam zelfs op 1 in de Top 2000 van 2020. 
 
Danny Vera zal niet alleen onder de prachtige sterrenhemel komen te staan. Naast zijn vaste band, strijkersensemble en blazerssectie zijn er dit keer ook achtergrondzangeressen aan toegevoegd. Zij zullen bijdragen aan het groots brengen van de muziek van zijn prachtige albums.
 
Dit gaat een hele mooie, intieme avond in het Bostheater worden. Hits als ‘Roller Coaster’, ‘Too Close’, ‘Make it a Memory’, ‘Pressure Makes Diamonds’, ‘Every Time’ en ‘All I Wanna Do Is Make Love To You’ zullen door de bladeren van het bos klinken. Noteer deze dus alvast met blokletters in je agenda want dit wil je niet missen! Make it a memory! 

Informatie tickets

€ 39,50 inclusief € 1,75 servicekosten

Handlige links
Danny Vera
Bostheater Ommen

Besthemerberg 1
7731 PB Ommen

T: NULL
E: info@bostheaterommen.nl
W: https://www.bostheaterommen.nl