Curtis Harding

Data
29 augustus 2024 / 00:00 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Valkenburg

De geweldige Amerikaanse singer songwriter Curtis Harding komt naar ons openluchttheater!

Dit is de enige show die Curtis deze zomer in Nederland speelt en één van de weinige in Europa want hij werkt momenteel aan een nieuwe plaat en heeft onze locatie gekozen om zich warm te spelen en ook wat nieuwe nummers te proberen. Dit belooft een heel speciale avond te worden, een buitenkans in de buitenlucht!

Curtis Harding speelt psychedelische muziek met een flinke dosis pure soul en funk. Zijn liedjes zijn een warme mix van genres die voortkomen uit de vele muzikale levens die hij heeft geleid. Hij ging met zijn gospelzingende moeder mee op tournee door de Verenigde Staten en later begon hij als kind te rappen in Atlanta.

Samen met Cole Alexander van Black Lips begon hij een band, en hij zong met Cee Lo Green en Outkast. Met al deze ervaringen op zijn naam omarmt Harding in zijn muziek zowel de glamour als het verval van het leven. Je kunt talloze emoties horen: pijn, plezier, verlangen, tederheid, troost, verdriet en kracht.

Harding’s meest recente album ‘If Words Were Flowers’ verscheen alweer ruim twee jaar geleden en is een fraai en meeslepend vintage soul album waar ook invloeden uit de hedendaagse rhythm ’n blues, hiphop, jazz en neo-soul op te horen zijn. Niet eerder klonk Harding zo overtuigend en indrukwekkend aldus de Volkskrant in de recensie bij de release.


Informatie tickets

€ 27,50

Curtis Harding
Openluchttheater Valkenburg

Plenkertstraat 51a
6301 GL Valkenburg

T: 043-601 5044
E: info@openluchttheater-valkenburg.nl
W: https://www.oltvb.nl