Terug naar theater overzicht

Cinema Caprera: Moonage Daydream

Data
30 augustus 2023 / 20:00 uur
Website
Genre
Film
Theater
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Moonage Daydream is een meeslepende bioscoopfilm van de voor een Oscar® genomineerde filmmaker Brett Morgen, regisseur van Cobain: Montage of Heck. De film bevat nooit eerder vertoonde concertbeelden en is een audiovisuele ruimtereis die niet alleen de raadselachtige erfenis van David Bowie belicht, maar ook dient als een gids voor een leven dat zinvol is en ook voldoening geeft in de 21e eeuw.
Moonage Daydream is meer dan een documentaire. Het is een genre-overschrijdende filmische ervaring gebaseerd op een van de meest iconische wereldberoemde rocksterren aller tijden en lijkt nu al een van de bepalende culturele momenten van het jaar te worden. De film heeft de volledige goedkeuring van Bowie’s nabestaanden en bevat veel van zijn beste nummers, evenals nooit eerder vertoonde concertbeelden.

Tijdschema

Deuren open: 19:00 uur
Voorprogramma: 20:00 uur
Pauze: 20:30 uur
Start film: 21:00 uur
Einde film: 23:15 uur

Het voorprogramma wordt verzorgd door Future Husband. De muziek van Future Husband is het resultaat van een sterke chemie tussen de bandleden, die al jaren samen spelen in verschillende muzikale formaties, waaronder de popgroep Feng Suave. De band, bestaande uit Adura Sulaiman (zang en bas), Kiki Zwagerman (gitaar en synths), Ivar Otten (gitaar en synths) en Gino Buragevic (drums) begon als het soloproject van Sulaiman, maar al snel werkten de leden samen als collectief. De debuut-EP “I Love You Forever” werd opgenomen in een tipitent, wat het album een rustieke kwaliteit gaf die past bij de aardse muzikale gevoeligheden van de band. De EP werd gemixt door Scott Jacoby, die het organische geluid van het album op een moderne manier verfijnde. Future Husband heeft al wat Europese optredens op haar naam, waaronder op Best Kept Secret Festival, Grasnapolsky, Peckham Audio London en Botanique Brussels. Nieuwe muziek is onderweg.

Deze avond wordt gepresenteerd in samenwerking met de Schuur en Patronaat.

Cinema Caprera: Moonage Daydream
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Hoge Duin en Daalseweg 2
2061 AG Bloemendaal

T: 023-525 0050
E: info@caprera.nu
W: https://caprera.nu