Terug naar theater overzicht

Cabrio Kids Festival

LUNA, MIXED UP, INFINITY en R.E.D.

Data
04 juni 2023 / 15:00 uur
Website
Genre
Kindervoorstelling
Theater
Openluchttheater Cabrio

Nieuw op de Cabrio agenda is een festival voor kids met 4 top acts. Het wordt tijd dat ook zij het dak eraf kunnen feesten in ons theater! Op het podium staan Luna, Mixed Up, Infinity en R.E.D.. Tussen alle optredens door steelt DJ Thijs Prinsen de show!

LUNA

Als winnares van het Nationale Junior Songfestival vertegenwoordigde zij Nederland bij de Europese versie.
Luna Sabella (geb. 2010) groeit op in het Limburgse Belfeld. Al op haar derde is Luna begonnen met dansen. Toen Luna 7 jaar oud was, begon zij ook met zingen. Speciaal voor haar optreden in het Junior Songfestival werd het liedje ‘La Festa’ geschreven met een verwijzing naar haar Italiaanse roots.  In december ’22 behaalde zij bij het Junior Eurovisie Songfestival een mooie 7e plaats.

MIXED UP

De tieners Sam (14), Joep (14), Lois (14) en Noor (13) delen een passie voor zingen en de droom om die passie met een groot publiek te delen. Met Mixed Up worden ze tweede tijdens de liveshow van het Junior Songfestival, met het nummer ‘It Doesn’t matter’. Mixed Up brengt een repertoire van eigen werk en (voornamelijk) Nederlandstalige covers van bijvoorbeeld Flemming, Suzan&Freek en Kris Kross Amsterdam. Met hun energieke performance en mooi bij elkaar passende stemmen brengen ze jong en oud aan het dansen en zingen.

INFINITY

Het jaar 2022 was voor Infinity een spannend jaar met een finaleplaats bij het Junior Songfestival, waar ze 4e werden met het nummer ‘Never Ever’. Toen nog met vier meiden, maar het vierde lid wilde heel graag solo verder. Lemay, Kayleigh en Larissa gingen enthousiast als trio verder en dat resulteerde al in een kerstnummer.
In 2023 zijn ze direct de studio ingegaan en het nieuwe repertoire zal zeker te horen zijn 4 juni a.s.!

R.E.D.

R.E.D. (spreek je uit als “AR EE DEE” ) is een boyband bestaande uit Thomas, Thijs, Danny en Luuk. De jongens leerden elkaar kennen tijdens hun deelname aan het Junior Songfestival 2022. Waar ze alle vier individueel auditie deden en net zoals een van hun voorbeelden One Direction bij elkaar werden gebracht. Als de boyband HIGH5 behaalden ze met het nummer “Because I Know” de 3de plaats.
Na de finale besloten de inmiddels vier vrienden dat dit het begin moest zijn van een nieuw muzikaal avontuur onder de naam R.E.D.

Cabrio Kids Festival
Openluchttheater Cabrio

Soesterbergsestraat 140
3768 MD Soest

T: 06-20959452
E: info@cabriosoest.nl
W: https://www.cabriosoest.nl