Terug naar theater overzicht

Blue Grass Boogiemen & Cor Sanne

Blue Grass Boogiemen & Cor Sanne

Data
16 juni 2023 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Het Bostheater Gramsbergen

BLUE GRASS BOOGIEMEN & COR SANNE

Van Johnny Cash en John Denver tot Don Williams en Ricky Nelson

In hun nieuwe show brengt Blue Grass Boogiemen met Cor Sanne de mooiste klassiekers van onder meer Johnny Cash, Hank Williams, John Denver, Don Williams, Bill Monroe, Elvis Presley, Ricky Nelson opnieuw tot leven. Hun authentieke zang en virtuoze instrumentatie zullen je kippenvel bezorgen en je terugbrengen naar de tijd van de ouderwetse countrybar

‘Classic Country, done for all the right reasons’ is wat Nashville-superster Marty Stuart ooit schreef over de formatie Grand Old Country. Een vijfkoppige band die met akoestische instrumenten de essentie van authentieke countrymuziek terugbrengt. En man, doen ze dat met passie! In theaters worden ze met open armen ontvangen en ontvangen ze veel enthousiaste reacties. Grand Old Country brengt de muziek tot leven zoals het bedoeld is: met de hand gespeeld en uit het hart gezongen.

Dus kom en ervaar de perfecte mix van klassieke country en akoestisch vakmanschap. Met Robert-Jan Kanis (zang, gitaar en mandoline), Arnold Lasseur (zang, mandoline, gitaar en viool), Aart Schroevers (zang en contrabas), Bart van Strien (zang, banjo, mondharmonica en viool) en Cor Sanne (zang en slaggitaar).


Informatie tickets

Ticketprijs: € 19,50

Inclusief koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling.

Handlige links

https://www.bluegrassboogiemen.nl

Blue Grass Boogiemen & Cor Sanne
Het Bostheater Gramsbergen

Hoge Holt 17
7783 BH Gramsbergen / Hardenberg

T: 0614710484
E: stichtingprogram@gmail.com
W: https://www.gramsbergen.nl/evenementen