Terug naar theater overzicht

Bijzondere albumrelease show

Guus Meeuwis

Data
10 juni 2023 / 20:00 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Mariahout

Het nieuwe album: UIT HET HOOFD

Op 19 mei brengt Guus Meeuwis zijn nieuwste album getiteld Uit Het Hoofd uit. Het album zal in twee delen verschijnen, waarbij het tweede deel uitkomt op 15 september vlak voor de start van de gelijknamige Theatertour. Iedereen die het album voor 12 mei bestelt ontvangt het album op de dag van release (19 mei) thuis en krijgt in september het tweede deel en extra booklet kosteloos nagestuurd.

Toegang tot albumrelease show bij pre-order van het album
Maar er is meer! Er komt ook een bijzondere releaseparty op 10 juni en daar kan jij bij zijn! Waar een albumrelease show meestal alleen voor pers en genodigden is, wil Guus juist iedereen die het album heeft gekocht de mogelijkheid geven om er bij te zijn.

“Het leek mij leuk om de release van het nieuwe album te vieren met iedereen die daarbij wil zijn. Daarom ga ik de komende weken op zoek naar een locatie die past bij het aantal mensen die erbij willen zijn, te beginnen bij mij in mijn badkamer” aldus Guus.

De locatie is inmiddels bekend!
De locatie van de bijzondere albumreleaseshow is bekend: op 100 meter afstand vanaf de plek waar Guus is geboren: Het Openluchttheater in Mariahout!

Let op: tickets zijn niet los verkrijgbaar in openbare verkoop.


Informatie tickets

tickets zijn niet los verkrijgbaar in openbare verkoop.

Bijzondere albumrelease show
Openluchttheater Mariahout

Mariastraat 27a
5738 AH Mariahout

E: info@oltm.nl
W: https://www.oltm.nl