Terug naar theater overzicht

Big Band Marathon

Data
26 mei 2024 / 13:00 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Caprera Openluchttheater & Wandelpark
✨ Big Band Marathon | Zondag 26 mei 2024
De 9e spectaculaire editie van de Big Band Marathon staat voor de deur en belooft een onvergetelijk muzikaal festijn te worden! Dit keer zullen niet minder dan 9 geweldige bands samenkomen om het podium te betreden en het publiek te betoveren met een waar spektakel.
Onder leiding van de gepassioneerde dirigent en organisator Lorenzo Mignacca, heeft de Big Band Marathon zich gevestigd als een onmisbaar evenement in de muzikale agenda. Van bruisende Jazz tot aanstekelijke Pop, swingende Funk en opzwepende Latin – alle genres zullen de revue passeren voor een publiek dat gegarandeerd op het puntje van hun stoel zal zitten!
Dit jaar keert de nieuwste generatie getalenteerde big band musici terug naar het adembenemende openluchttheater van Nederland: Caprera! Met een line-up bestaande uit getalenteerde blazers, virtuoze drummers, meesterlijke gitaristen, bedreven pianisten en indrukwekkende vocalisten, belooft deze speciale editie een ware belevenis te worden voor jong en oud. Of je nu een beginnende liefhebber bent, een gevorderde luisteraar of een doorgewinterde muziekkenner – er is voor elk niveau wat wils. Mis dit hoogtepunt van het jaar niet en zorg dat je erbij bent!
🎫 Tickets zijn verkrijgbaar via www.caprera.nu
Big Band Marathon
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Hoge Duin en Daalseweg 2
2061 AG Bloemendaal

T: 023-525 0050
E: info@caprera.nu
W: https://caprera.nu