Berkelblues

Data
08 september 2024 / 13:30 uur
Website
Genre
Festival
Theater
Openluchttheater Eibergen

Voor de derde keer wordt Berkelblues georganiseerd door onze vrjiwilligers Hans en Herman. Al maanden geleden zijn ze gestart met het vastleggen van artiesten en catering voor deze editie. Een absolute aanrader als je houdt van Bluesmuziek, een gemoedelijke, ongedwongen sfeer in een mooie ambiance.
Je kunt op zondag 8 september kijken, luisteren en genieten van maar liefst 3 optredens; Livin’ Blues, Blues Bones en Julian Sas.

Livin’ Blues , onder leiding van frontman en oprichter Nicko Christiansen, begon in de jaren ’70.Tegenwoordig speelt deze legendarische formatie nog steeds hun blues-boogie-rock en shuffle-stijl op talloze podia in Nederland. Sinds 2022 weer onderweg na verschillende bandnaamwijzigingen (Livin Blues Xperience, Livin Blues 22), maar nog steeds met leider van het peloton, Nicko Christiansen.

The BluesBones maakt sinds 2011 furore in de internationale muziekwereld. Hun geluid is een mix van klassieke blues en rock met een eigentijds tintje, met krachtige zang, dynamische gitaarriffs en soulvol keyboardspel.

Julian Sas laat zich inspireren door Amerikaanse gitaarhelden als Johnny Winter, Walter Trout en Jimi Hendrix en blues giganten John Lee Hooker, Freddie King en Willie Dixon. Sas is tevens een groot fan van de in 1995 overleden Ierse bluesrockgitarist Rory Gallagher. Reeds een aantal malen speelde Julian samen met de ex-bandleden van Rory, te weten Gerry McAvoy en Brendan O’Neill (“Julian plays Rory”). De Julian Sas Band bestaat naast Julian uit Edwin van Huik op bas, Lars-Erik van Elzakker op drums.

Je kunt de hele dag lekker zitten, rondlopen, kletsen, muziek luisteren en een hapje en een drankje nuttigen. Er zijn 2 foodtrucks aanwezig, de barbier is weer van de partij en de bier(bar)proeverij zal niet ontbreken. We zien je graag!


Informatie tickets

Voorverkoop €25

Kassa €27,50

Berkelblues
Openluchttheater Eibergen