Berget Lewis

Data
05 juli 2020 / 21:00 uur
Genre
Concert
Theater
Openluchttheater Cabrio
Berget Lewis in ‘Intiem Cabrio’
Berget Lewis – Samen terug in de tijd
Berget Lewis neemt je deze avond samen met haar pianist mee op een muzikale reis. In een intieme en akoestische setting zien we Berget als nooit tevoren, puur en oprecht.
Nummers van haar favoriete artiesten zoals Aretha Franklin, Chaka Khan, Tina Turner maar ook haar liefde voor jaren 80-muziek zullen de revue passeren.
En ook haar zelfgeschreven nummers krijgen een mooie plek in deze unieke voorstelling.
Berget Lewis speelde de hoofdrol in de musical Dreamgirls, schitterde in haar theatershows “Discover Berget Lewis” en “Blooming”, verkocht als één van de Ladies of Soul meerdere malen de Ziggo Dome uit, ze tourde met de Canadese muzikant en superproducer David Foster door Indonesië én ze deed ook nog eens mee aan de Engelse versie van The X-Factor.
Net als bekende Amerikaanse zangeressen startte Berget met zingen in de  kerk en toerde ze op vijftienjarige leeftijd al met een gospelkoor door Amerika. Eind jaren negentig richtte ze haar groep “The Berget Lewis Gospel Train” op, waar ze overal in het land furore mee maakte. Haar carrière nam pas echt een vlucht toen ze bekendheid verwierf  met Total Touch, waarna haar grote doorbraak niet lang meer op zich liet wachten. In 2007 werd ze in één klap bekend bij het grote publiek met het tv-programma ‘Just The Two Of Us’ Daarna werd haar debuutalbum ‘Finally’ heel enthousiast ontvangen. Zo heeft Berget Lewis zich ontwikkeld tot een van onze meest geliefde zangeressen die in het populaire programma ‘De beste zangers van Nederland’ alle stemmen kreeg!
Op het podium staan is slechts één onderdeel van Bergets rijke leven in de muziek. Ze is ook een productief songschrijfster, vocal coach en voorzitter van de “Stichting Berget Lewis & Shirma Rouse Foundation” en founder van het uiterst succesvolle ZO! Gospel Choir. Waarmee ze een muzikaal platform biedt aan jong en getalenteerd zangtalent.
Omdat we maar 100 kaarten per voorstelling kunnen verkopen, is de procedure voor het bestellen van de Vriendenkaarten aangepast. Vrienden kunnen vanaf maandag 15 juni vanaf 9 uur maximaal twee kaarten per voorstelling kopen. Deze exclusieve verkoopmogelijkheid duurt in deze bijzondere situatie twee dagen. Woensdag 17 juni start vanaf 9 uur de reguliere verkoop.
Het concert start om 21:00 uur en het theater gaat om 20:00 open.
Ticketprijs: € 20,00

Informatie tickets

Zondag 05 juli 2020 – 20:00 tot 23:00 uur

Het concert start om 21:00 uur en het theater gaat om 20:00 open.
Ticketprijs: € 20,00

Handlige links

NULL

Berget Lewis
Openluchttheater Cabrio

Soesterbergsestraat 140
3768 MD Soest

T: 06-20959452
E: info@cabriosoest.nl
W: https://www.cabriosoest.nl