Árstíðir

Data
06 augustus 2021 / 20:30 uur
Website
Genre
Muziektheater
Theater
Openluchttheater De Goffert

Voor deze show is vooralsnog een coronatoegangsbewijs nodig. Hierdoor kan de 1,5 meter worden losgelaten, hoef je niet verplicht op een stoel te zitten en mag er weer gedanst worden. Meer informatie lees je hier.

Árstíðir combineert klassieke en folkinvloeden combineert met weelderige zang en akoestische instrumenten. De IJslandse band is al sinds hun titelloze debuut uit 2009 een groot succes in eigen land. Árstíðir’s muziek overschrijdt genres maar kan het beste worden omschreven als door klassiek beïnvloedde indie folk rock en pop. Of ze nu op een treinstation in Duitsland, een concerthal in Rusland of thuis in Reykjavík optreden, hun muziek betovert altijd.

Gekenmerkt door hun loepzuivere vocale harmonieën, laat Árstíðir een verfijnd organisch geluid horen waarbij traditionele geluiden hand in hand gaan met moderne elektronische arrangementen. De band is sinds het begin van dit jaar bezig met de opnames voor het zevende studioalbum. Een album dat nog een andere muzikale kleur belooft te introduceren in het Ástíðir-spectrum. De eerste single ‘All Is Well’ is in februari uitgebracht. Dat belooft veel goeds voor hun optreden in Openluchttheater de Goffert. Een prachtige locatie voor deze IJslandse band.


Informatie tickets

Prijs € 18,50

Árstíðir
Openluchttheater De Goffert

Steinweglaan 2
6532 AE Nijmegen

T: 024-355 4243
E: info@oltgoffert.nl
W: https://www.oltgoffert.nl