Apennoten POP

Data
25 augustus 2024 / 14:15 uur
Website
Genre
Kindervoorstelling
Theater
Openluchttheater Eibergen

Het succesvolle tv-programma Apennoten POP maakt speciaal voor het festivalseizoen en andere mooie (buiten)locaties een theaterversie.

Al jaren staat Apennoten met hun vrolijke, interactieve en muzikale voorstelling in het theater. En nu komen ze met iets nieuws! Speciaal voor het festivalseizoen en andere mooie (buiten)locaties pakken ze het groots aan: deze voorstelling is met de Apennoten-band!

Met een bezetting van zang, gitaar, drums, toetsen en basgitaar zijn ze helemaal klaar om samen met de jongste bezoekers te rocken en te knallen. Net zoals altijd mogen de kinderen met alles meedoen. Zo gaan we samen springen, dansen, zingen en samen muziek maken zal in deze show natuurlijk ook niet ontbreken!

Apennoten POP is voor kinderen van 2 t/m 8 jaar.

Apennoten is een duo dat bestaat uit Bas Fortgens en Nienke van den Berg. Bas is de bedenker van Apennoten en is met het programma ook op televisie te zien.

Nienke van den Berg is de zangeres van Apennoten. Tussen 2009 en 2018 was zij het gezicht van Zappelin. In die negen jaar heeft Nienke ontelbare optredens voor de allerkleinsten verzorgd. Onder andere met Zappelin Go heeft ze bewezen een ontzettend leuk interactief programma met én voor kinderen te kunnen verzorgen.

Leeftijd: 2 t/m 8 jaar

Handlige links
Apennoten POP
Openluchttheater Eibergen