Abba

Data
11 juni 2022 / 20:30 uur
Genre
Muziektheater
Theater
Openluchttheater Cabrio

Ook (stiekem) een grote fan van deze Zweedse superband? Dan wil je deze show niet missen.

In een bijna twee uur durende show beleef je alle grote hits zoals ‘Waterloo’; de winnende song van het Eurovisie Songfestival in 1974 en nog veel meer wereldhits zoals: ‘Mamma Mia’, ‘Dancing Queen’, ‘Does Your Mother Know’, ‘Money Money Money’ ‘SOS’ Knowing Me Knowing You’, ‘Summernight city, ‘Voulez Vouz’ en niet te vergeten ‘Chiquitita’ .

Bijzonder is dat de artiesten geen tributeband vormen en je komt ook niet in een musical terecht. Het draait bij deze 10-koppige formatie van rasmusici (en ABBA-fans) om The Music. Met alles erop en eraan op het gebied van licht en visuals.

Alles is live. Laat je verrassen door een spectaculaire avond waarbij songs zowel vocaal als muzikaal op originele wijze worden vertolkt. Maar de show bevat ook nieuwe en verrassende uitvoeringen van het ABBA-repertoire. Met veel energie gebracht door een bijzondere groep musici en vocalisten.

Met o.a. Mandy Huydts, (o.a. Frizzle Sizzle /Frogettes) Linda Caminita (o.a. Mrs. Einstein), Monique van der Ster (o.a. Frogettes en Kayak), Rachel Kramer (o.a. K-Otic) en Rob Winter en Giovanni Caminita (beiden o.a. Marco Borsato).

ABBA The Music
Openluchttheater Cabrio

Soesterbergsestraat 140
3768 MD Soest

T: 06-20959452
E: info@cabriosoest.nl
W: https://www.cabriosoest.nl