Terug naar theater overzicht

80’s OPENLUCHT TOUR

Edwin Evers Band

Data
18 juni 2021 / 15:21 uur
19 juni 2021 / 22:45 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Bostheater Ommen
UITVERKOCHT!!!!
DIT JAAR TE ZIEN IN HET BOSTHEATER:
DE EDWIN EVERS BAND
MET DE
80’S OPENLUCHT TOUR!
 
Omdat de 80’s Clubtour binnen No Time was uitverkocht, gaat de Edwin Evers Band met dezelfde 80’s Tour de Openluchttheaters in! De Edwin Evers Band keert daarom terug naar het Bostheater Ommen op donderdag 10 en vrijdag 11 september. Met deze nieuwe show en frisse energie komen ze jou weer een feestelijke avond bezorgen! 
De band neemt je in deze show mee terug naar de iconische jaren 80. Een decennium met grote gebeurtenissen en fenomenale muziek. Veel van de grote namen waren op hun absolute hoogtepunt en komen deze avond voorbij. Het feit dat je al deze hits nog dagelijks op de radio hoort en jong & oud ze kent, zegt genoeg. De show is het feest der herkenning met de energie en het enthousiasme zoals je dat van deze band gewend bent…!
Na de successen van voorgaande jaren kan het niet anders dat ook deze shows weer een nieuw hoogtepunt gaan worden. Heb jij jouw dansschoenen al afgestoft en je vrienden uitgenodigd voor één van de leukste feestjes van het jaar in het Bostheater? Mooi! Dan hoef je alleen nog maar de wekker te zetten op vrijdag 24 januari want anders ben je zeker te laat voor een kaartje.
De voorgaande shows verkochten razendsnel uit en een avond als deze wil je niet missen. Scoor jouw kaartje dus zodra het kan en de voorpret voor een fantastische avond uit kan meteen beginnen!

Informatie tickets

De kaartverkoop start vrijdag 24 januari om 08.00 uur. Kaarten voor donderdag 10 september zijn verkrijgbaar via https://bit.ly/BTO20_EEB-donderdag en kaarten voor vrijdag 11 september via https://bit.ly/BTO20_EEB-vrijdag
Mensen die zich vóór 22 januari hebben aangemeld als Vriend van het Bostheater krijgen een aparte e-mail met een code voor de pré-sale/voorrang! Vrienden kunnen alvast een kaartje kopen tot donderdag 23 januari 22.00!

80’s OPENLUCHT TOUR
Bostheater Ommen

Besthemerberg 1
7731 PB Ommen

T: NULL
E: info@bostheaterommen.nl
W: https://www.bostheaterommen.nl