Terug naar theater overzicht

2turvenhoog in de duinen

2turvenhoog

Data
22 juli 2023
23 juli 2023
Website
Genre
Familievoorstelling
Theater
Caprera Openluchttheater & Wandelpark
Sinds 2021 organiseert 2turvenhoog samen met Openluchttheater Caprera en de Schuur: 2turvenhoog in de duinen! Op 22 en 23 juli zijn in het duinbos en op het toneel zes avontuurlijke voorstellingen te zien voor iedereen van 1 tot 8 jaar én volwassenen.
Een unieke kans om je dreumes, peuter, kleuter en/of 7-8 jarige kind, kennis te laten maken met dans, theater en muziek. Alle voor­stel­lingen sluiten perfect aan bij de bele­vings­we­reld van jonge kinderen, zijn uitdagend en verrassend en ook voor volwassenen een ware belevenis. Zo nemen een danseres en een muzikant je mee op reis tijdens Zucht of komen er levenloze voorwerpen tot leven onder begeleiding van live muziek tijdens weg waai wind. In het bos staat de tentoonstelling die samen met het publiek een voorstelling wordt en voor de allerkleinsten is er een theatrale wandeling waar je alles leert over de wolf.
Er is een grote kunstinstallatie waar je in kan spelen en terloops in het bos wordt je verrast door een mini-concertje. Alle randprogrammering is gratis toegankelijk in combinatie met een voorstellings kaartje!
Een leuk dagje uit voor de hele familie, midden in de natuur! 2turvenhoog is het avontuurlijkste podiumkunstenfestival gespecialiseerd in aanbod voor jonge kinderen en volwassenen. Sinds 24 jaar in Almere en 15 jaar in Haarlem, organiseren we sinds de coronaperiode ook een buitenversie in Caprera, Bloemendaal.
2turvenhoog in de duinen wordt georganiseerd door Stichting 2+ in samenwerking met Openluchttheater Caprera en de Schuur.
2turvenhoog in de duinen
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Hoge Duin en Daalseweg 2
2061 AG Bloemendaal

T: 023-525 0050
E: info@caprera.nu
W: https://caprera.nu