Terug naar theater overzicht

Bauke Bakker & The Soul Cages

Bauke Bakker & The Soul Cages

Data
07 juni 2024 / 20:30 uur
Website
Genre
Concert
Theater
Het Bostheater Gramsbergen

Iedereen die hem bij Her Majesty aan het werk heeft gezien weet dat podiumbeest Bauke Bakker de best zingende drummer én de best drummende zanger van Nederland is. En dat laat hij vrijdag 7 juni zien én horen in Het Bostheater in Gramsbergen. 

Met The Soul Cages (Micha Winke toetsen en zang, Ruud van Halder gitaar en zang en Sebastiaan van Olst bas en zang) brengt hij een majestueus eerbetoon aan de muziek van Sting en The Police.  De studiomuzikanten braken eind jaren zeventig door met wereldhits als So Lonely, Roxanne en Message In A Bottle. Tijdens zijn solocarrière beklom Sting nog jarenlang de hitlijsten met indrukwekkende liedjes. Wie kent niet Fragile, Fields of Gold en Englishman in New York, nummers die ieder jaar een hoge notering hebben in de Top2000.

Bauke laat horen hoe hij als drummer beïnvloed is door de totaal eigen stijl van Police-drummer Stewart Copeland en weet ondertussen Stings unieke stemgeluid op fenomenale manier te benaderen.

The Soul Cages bestaat uit drie topmusici. Zij spelen of hebben gespeeld met Typhoon, Suzan en Freek, Bertolf, Her Majesty, Matt Simons, The Bluebirds, The Analogues en vele anderen.

 

 


Informatie tickets

Kaartverkoop online:

https://www.voorveghter.nl/programma

 

Kaartverkoop in Gramsbergen:

DA Drogisterij,  De Oostermaat 60k

Handlige links
Bauke Bakker & The Soul Cages
Het Bostheater Gramsbergen

Hoge Holt 17
7783 BH Gramsbergen / Hardenberg

T: 0614710484
E: stichtingprogram@gmail.com
W: https://www.gramsbergen.nl/evenementen