Terug naar theater overzicht

Walk On met Tim Knol

Data
13 augustus 2023 / 14:30 uur
Website
Genre
Festival
Theater
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Rondom het openluchttheater Caprera ligt een prachtig wandelpark. Het is de perfecte locatie waar Tim Knol zijn passie voor muziek en wandelen kan combineren. Speciaal voor Caprera ontwikkelde hij een avontuurlijke muziekroute waarbij je wandelt van het ene naar het andere podium en midden in de natuur kan genieten van Bente, VanWyck, Ingmar Heytze en Douglas Firs.

We beginnen met zijn allen in het theater van Caprera met een openingsoptreden van Tim Knol. Daarna wordt het publiek in vier groepen opgesplitst en gaan we een wandeling maken langs vier verschillende optredens die verspreid staan opgesteld door het wandelpark. We komen ten slotte samen op het horecaplein waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. De dag wordt afgesloten met een speciaal optreden van Dayna Kurtz op het grote podium.

De Wandelclub (est. 2020) is een initiatief van zanger/componist Tim Knol en Excelsior Recordings. De Wandelclub neemt wandelaars mee naar de mooiste plekken en verrast de deelnemers op een openluchtvoorstelling. Openluchttheater en Wandelpark Caprera ligt op de hoogste duintop van Zuid-Kennemerland. Het park heeft een uniek ecosysteem met meer dan 180 soorten planten en bomen. Er zijn mooie uitzichtpunten waar je uitkijkt over stad, duin en zee.

Walk On met Tim Knol
Caprera Openluchttheater & Wandelpark

Hoge Duin en Daalseweg 2
2061 AG Bloemendaal

T: 023-525 0050
E: info@caprera.nu
W: https://caprera.nu