Terug naar marktplaats overzicht

Vis à Vis buitentheater zoekt bespelers voor zomer 2022

Naam aanbieder/vraagsteller
Vis à Vis
Omschrijving

Theatergezelschap Vis à Vis is, onder de noemer Vis à Vis Ontvangt, op zoek naar een beeldende theaterproductie, om te programmeren in de zomer van 2022. We zoeken een grootschalige buitenproductie die bij voorkeur enigszins verwant is met de beeldende theatertaal van Vis à Vis, maar genoeg verschilt om het publiek een nieuw avontuur en bredere blik te bieden.
Het gaat om de periode van mei t/m september 2022, maar ook de jaren erna worden voorstellingen geprogrammeerd. De programmering is begonnen met BOT (met Ramkoers) in 2016. In 2018 werd Pinokkio van Veenfabriek geprogrammeerd. In 2021 presenteerde Vis à Vis LINK & KO (Als varkens konden vliegen). Voor 2022 en verder zoeken wij professionele theatergroepen om een podium te bieden voor grootschalig buitentheater en aaneengesloten kennis te maken met Vis à Vis en haar publiek.

Inhoudelijke richtlijnen:
– Maatschappelijk, vernieuwend en verwonderend;
– De nadruk op verbeelding;
– Geschikt voor een breed publiek, voor zowel theaterliefhebber als –verkenner

Praktische richtlijnen:
– De voorstelling is al geproduceerd (produceren op locatie is niet mogelijk vanwege eigen producties Vis à Vis)
– De voorstelling is geschikt voor buiten. Eventueel kan er een overkapping gecreëerd worden, voor een voorbeeld klik hier.
– Geschikt voor minimaal 450 bezoekers per voorstelling (tribune tot 800). Op 1,5 meter circa 225.
– De voorstelling kan minimaal 8 maal spelen in de voorjaar/zomermaanden.
– De voorstelling is geproduceerd door een professioneel theatergezelschap.

Voor vragen of aanmelding van de productie, mail naar mascha@visavis.nl met daarbij de volgende informatie:
– Inhoudelijke omschrijving van de voorstelling
– Eventuele speeldata en/of videoregistratie van de voorstelling
– Tribune capaciteit
– Leeftijdsindicatie
– Tijdsduur van de voorstelling
Voor meer informatie over Vis à Vis, klik hier

Vis à Vis
Contact

Vis à Vis

Mascha Selhorst

E mascha@visavis.nl

OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.