Terug naar marktplaats overzicht

Podiumdelen gezocht

Naam aanbieder/vraagsteller
Marijke Reuvers
Prijsindicatie
max € 1000
Duur
0
Omschrijving

Voor ons net geopende openluchttheater zoeken we minimaal 10, in hoogte verstelbare podiumdelen en een dirigentenbok. Wil je je opslag opruimen en daar ook nog wat mee verdienen? Doe ons een aanbod!

Marijke Reuvers
Contact

Marijke Reuvers

Marijke Reuvers Zuiderparktheater marijke@zuiderparktheater.nl 06-45432450

Marijke ReuversWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.