Naam aanbieder/vraagsteller
Marijke Reuvers
Prijsindicatie
Doe ons een aanbod!
Duur
0
Omschrijving

Voor ons net geopende openluchttheater zouden we graag wat tweedehandse, maar nog goede monitoren hebben. Staan ze bij jou in de opslag niets te doen? Wij kunnen ze goed gebruiken!

Marijke Reuvers
Contact

Marijke Reuvers

Marijke Reuvers Zuiderparktheater marijke@zuiderparktheater.nl 06-45432450

Marijke ReuversWebsite
OPENLUCHTTHEATERS MARKTPLAATS

Via deze web-marktplaats kunnen impresariaten en theatermakers producten, voorstellingen en diensten aanbieden aan de openluchttheaters in Nederland.

Heeft u iets aan te bieden?
Door op 'zelf aanbod plaatsen' te klikken, kunt u uw diensten aanbieden. Het is echter aanbevolen om eerst via 'inloggen' een account als marktplaatsgebruiker aan te vragen. Als u vervolgens met uw account een aanbod plaatst, heeft u tevens de mogelijkheid om op een later moment uw aanbod aan te vullen en/of te wijzigen.

Heeft u iets te vragen?
Is uw theater lid van openluchttheaters.nl? Dan kunt U vragen op deze website plaatsen via het toegangsaccount, waarmee u ook uw programma op deze website plaatst. Via de button 'inloggen', bovenaan deze pagina kan elk theater één account als 'theaterbeheerder' aanvragen.

Het bestuur van de Vereniging van Nederlandse Openluchttheaters kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van de geplaatste vragen en aanbiedingen. Ook houdt het bestuur zich het recht voor om vragen en aanbiedingen te verwijderen van de marktplaats.